за плетене

 

Плетива рокли за поголеми жени

Облекло за жени със затлъстяване, разширени надолу, форм-монтаж, направени в Св. Св. вълна в бежово, което е свързано до 5 теми. Плетива рокли за по-големи жени се обличатПланк скрепителни елементи, външните краища на яката и маншетите отнасят плат модел. Lock 5 бутона .  Размер 58-60. Потреблението на прежда 800 грама игли 2.5 mm.   За да стартирате проба тип модел да се състои от нечетен брой цикли.  1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 20, 21 и 22-ри реда на лицевите контури вратовръзка.

6-та и 18-ти редове: * сърмени конци 2 заедно една линия, йо *, 1 Wrong. 8, 12 и 16 серия: * 1 линия изключен (резбата на линия), K1 *, една верига от (нишката на цикъла).  10-ти и 14-ти редове: * K1, цикъл от (резбата на линия), * K1.  Всички детайли на обличане плета от дъното.

Dovyazav пред скоба (линия AB), определя ширината на панта скоба и след това равенство всяка половина на индивида. Тък vyvyazyvayte съкратен серия. Реверите первази следват заедно с един рафт в Св. Св., така че се наведе пред ръба съвпада с лице напред.  Gate vyvyazyvayte съкратен редове, а след това се осигури шев kettelnym линия.   Свързани части otutyuzhte и шие. Зашийте яката.

За да завършите рокля на външния ръб на яката и на ръба на силует за панта скоба тип и вратовръзка довършителни ивица на запис. Ъглите в детайлите са били ясни, че е необходимо в началото на всеки ъгъл provyazyvat фронт (външните ъгли) и с непочистени шевове (в ъгъла).

Преди и след пред външния ъгъл на цикъла се добавя въздушна линия чрез серия, както и преди и след сърмени конци линия в ъгъла provyazyvayte чрез серия от три линии заедно сърмени конци бод.  Панти придават на лицето довършителни ивица на грешната страна, не се стегнете. Ръкавели плета довършителни вискозна. Зашийте на бутони.

(Източник:. Martynenko IP "възли"-M, леката промишленост, 1973 г.)

рокля, йо, йо, модел