за плетене

 

Трикотажни туника рокля

Tunica Вие ще трябва: 400гр от прежда (100% вискоза, 500 MH 100 г), жълт и около 100 грама вискозна коприна качват цветя, мъниста с различни размери подбрани цветове за бродерия; кука № 1.2. Преди да започнете плета направи продукт модел в реални размери (фиг. 10), коригирана с техните стандарти. Туника се състои от дъното - поли, която минава покрай ръба и отгоре - отново (2 части) и рафтове (2 части).

Започне работа по веригата 10, с долната част на дрехата. Тип VI верига необходими дължина, затвори кръга и извършване на многоцветни ресни (1-ва серия осмия кръг) промяна на цвета на преждата, както е показано на снимката, ако желаете. Продължете прежда жълт основен модел (от 10 до 17 реда на схема 10).

Поли кърпа Стесняване изпълняват в съответствие с модела, погледнете принцип ubavok в схемата и 10. Finish плетене на долния ред на модел между точки А и Б в схемата 10. След това равенство на RLS са 5 см ширина и да започнат да прилагат в горната част на дрехата. За да направите това, разделете платно в четири части (две части на гърба, и рафтове).

Подобни публикации:
  1. Плетива шапки плетене на една кука

дизайн, съединение, кука, плетене