за плетене

 

Bolero трикотажни рокля

Болеро Вие ще трябва: 300грама на различни фантазия прежди, игли за плетене 9.  Продуктът се състои от две части, свързани с гърба на плета бод. Размери на изделието е показано на Фигура 23. За да започнете да следвате мостра модел в схема 23.  В нечетните редове: йо и PL provyazyvayte двойни спици, което опасва работа конец.  В дори редове плета, както следва: Въведете право иглата в цикъл, плета и PI, я извадите, хвърляйки се разтвори. Dovyazhite до края.

Извадете острието вертикално да панта изхвърлят. По подобие на модела и изчисляване на необходимия брой цикли. Вид в тези вериги и плетени ПИ. Това - на нулевата линия.  Плета плат 50 см, тя се разделя на две части (20 см до 35 см и обратно на рафта) и да продължи плетене отделно.

Първа част dovyazhite обратно директно до височина от 30 см до премахване на игла за плетене щифт или допълнителни отворен цикъл.  След това равенство срок на парче. Формиране на деколтето в съответствие с модела. След необходимите колан-ubavok очите dovyazhite 50 см дължина Затваряне на цикъла.  Във втората част се свързват симетрично на първо място.

Внимателно отстранете написан на плетене щифт (допълнително игла) на цикъла части на гърба и ги свържете към плета бод "линия на веригата." Облечи Ще ви трябват: 200 гр тънки нишки и buklirovannoy малко фантазия прежди и РОМовете меланж; спици 3.  Продуктът е сърмени конци бод на две части, свързани от всяка страна на контур конец. Размери на изделието е показано на Фигура 24.

За да започнете да следват модела на модела. По образец на модел и да направи изчисление на цикъла. Равенство на отглеждане бод детайли buklirovannoy конец, което надбавки, и декември кърпа в съответствие с модела. Fancy прежди, създайте платно рисунка, групирани според групата снимка, или да ви хареса.  Завършени части свърже страните плета бод.

Презрамки се фантазия прежди верига на ЕП.  Въз основа на материали knitsi.ru

Йо, йо, роклята, на схемата