за плетене

 

Стил плета рокля

Като дете, нашите виждания са забележително подобни - ако ви предлагаме да група в градината за боя на булката, резултатът е почти точни копия на принцеси от кръста малко по-широки от врата и пола талази облаци. Ако ние повтаряме експеримента след 10-15 годишна възраст, е вероятно да се окаже, че представителства на силния пол са се променили малко, но почти всяко момиче може лесно да изготви  . Разрезът ажурна плета рокляНякои булки в търсене на идентичност избрани ярки и ексцентрични костюми от колекциите на млади дизайнери, а други откриват очарованието на реколта, друг не-тривиалната идея - трикотажни сватба роклята.

Опитните Шивачки се съгласявате, че процеса на плетене не отнема много време - с опит, умения и свободно вечерна рокля ще бъде готов за един месец.  Но ако монтирането внезапно откриват, че той е малък или голям, и булката ще искате да промените формата на гърдите или модел на ръкавите, а след това на обличане може да вземе същия период от време.

Момичетата, които са ангажирани в занаяти, ще искате да вратовръзка собствените си рокля. В този случай, за да присъстват на избора на модели и закупуване на прежда е най-малко шест месеца преди официалната дата, така че да не се подиграват в надпревара с времето, набързо рокля dovyazyvaya безсънни нощи.  Ако думата "плетене" предизвиква асоциация си с вълнени чорапи, а след това просто потърсете опитен и отговорен магистър.

И най-хубавото нещо да се търси не е в табла за съобщения в мрежата, и един от многото форуми плетачи, много от които са разположени проби от тяхната работа. И дори ако са ви харесали, че е безопасно и да поиска първо линк към нещо малко, като салфетка с модел, който ще украсят рокля.

Разрезът плета рокля може да бъде почти всичко, единственото ограничение - не трябва да избирате и твърде плътно прилепнали модели с поли, "моливи". Изглеждайте страхотно плета рокля силует, права или разкроена пола, къси опции лятото.

Ако смятате, че тази рокля би изглеждала твърде скромни и прости, като се фокусира върху завършване на елече - тя може да бъде елегантна плетени рози, дълбоко шията, врата, тънки презрамки и бродирани с перли.  В много специализирани списания и специализирани сайтове са много красиви плетени рокля с фин "дантела" модел.

За съжаление, такъв тънък и празен модел е тъжен недостатък: тя лесно се разтяга и деформира и грозна рокля застой. Ето защо, най-добре е да изберете твърди плета рокля с класически модел - въздух вериги и барове. За да не за протегна за няколко часа на празника, да гледате на качеството на преждата - най-доказан комбинация от памук и вискоза.

Друг съвет: ако решите деликатен Stud, а след това да го простря под собствената си тежест или след дълго седалки, трикотажни рокля може да направи "подложка" - една много проста и тънки твърди копринени тъкани рокля.  За да се подчертае изключителността на рокля и красотата на плетене, следва да допълват елегантния си  . Например, можете да свържете жартиера, малка булка чанта, шапка или тюрбан. А за зимата сватба се вписват перфектно елегантни плетени болеро.  И ако все още имате съмнения - изберете трикотажни рокля, просто мисля за това: във всеки линия тя ще продължи да топли и положителна енергия на ръцете, които го е създал, така че - не забравяйте да донесе щастие на неговия собственик. Въз основа на материали www.nasvadbe.ru

трикотажни рокли, деликатна, роклята, цикълът верига модел