за плетене

 

Плета рокля винаги е индивидуална и уникална

Трикотаж по всяко време по-голямо търсене сред жените, те са практични, топло и удобно. Пуловери, жилетки, плетени рокли и сезон 2010 - 2011 на върха на популярността.

Събирането на модните дизайнери са трикотажни рокли от всички стилове, модели и стилове, както и различни рокля Джърси фактуриране може да бъде подходящ за всички случаи и да го комбинирате с други неща от гардероба, което прави трикотажни рокля необходима и най-любимите предмети в килера.  Плета рокля може да бъде свързана от вълнена прежда, ангора, мохер, кашмир klassicheskogoP, както и добавяне на лъскави нишки лурекс,.

Кратка плетени рокли нека ви покаже не само красотата на краката си, но също така и нови дрехи: гамаши по този начин, представлява дует с нея рокля, цветни чорапогащи, ботуши и хит за сезона високи ботуши ботуши.  Класическата комбинация на кратко трикотажни рокля и P направо дънки или панталони само изборът е ваш.  Long плета пуловер рокля с врата ревера, класика в жанра, но е отдадено предпочитание на черно и бяло.

Облечи е ръкав klassicheskiyP безплатно нарязани.  Нов сезон плета рокля с ръкави в стил 80-те години, от рамото до лакътя ръкав безплатно нарязани, и ръката под лакътя стегнат към тялото, към китката.  Тази рокля изглежда добре с панталони като тръба или с гамаши. И в комбинация с jackboots и туид палто, ще изглеждате по-женствена и стилна.

Плета плетене на една кука рокля или плетене, винаги индивидуални и уникални, такива модели могат да бъдат намерени в колекциите на сезона.  Роклята е 2010 2011 и туника с деколте, дълги кльощави пуловер, с акцент върху печеливши стройна фигура, рокля поло, рокля с ръкави, "Прилеп", асиметрично намаляване на трикотажни рокли новия сезон.

The асиметрични деколтета, секси лишен от растителност рамото или каишки Джърси рокля, изборът е ваш.  Цветовете на трикотажни рокли на сезон 2010 godaP предимно бяло, сиво, черно, но също така и за тези, които обичат яркост от там рокли наситени цветове.  Колекция от трикотажни облекла от Ангела Missoni е оригинална и градски шик бохем.

Колекцията се откроява геометрични мотиви и многопластов, мулти-функционалност, както и плетени жилетки и veschey.P продълговати сака, трикотажни рокли всички неща се допълват взаимно druga.P колекция от плетени неща от PMissoni (Missoni) преминаване на сяра в черно, бежово и жълто, кафяво-лилаво, зелено. Трикотажни Облечи 2010 година е и волани, драперии, и нагънат и приготвиха врата си, ръкавите и долната част на роклята. Плета рокля винаги е индивидуален и уникален плетенеТези модели да си романтика в ежедневието на техния собственик.  Носете плетени дрехи за работа в офиса, по време на парти в клуба и дори в делови преговори, съчетават мода и комфорт. Въз основа на материали от череша lady.ru

Подобни публикации:
  1. капачка

трикотажни рокли, игла за плетене, дрехи, плетене, плетене