за плетене

 

Плета рокля в ежедневието

В рокля на живот!  Вие обичате да се открояват и предпочитат да останат женски навсякъде, без значение къде отиваш?  Тогава рокля - това е абсолютно "си" дрехи всеки ден. Никой не би твърдят, че това е най-женствени и привлекателни предмет на дамска конфекция?

Това се потвърждава не само милионите на нежния пол, но с еднакъв брой мъже, които са буквално под формата на mleyut момиче в рокля.  Къси или дълги, отворете или скромна рокля в най-добрият начин да се оформят фигурата на очарователна дама, добавяйки, с образа на елегантност и мистерия. Ако вашата рокля е перфектна, тази рокля ще ви накара да кралица!

Облечи в ежедневието - е в основата и имидж, и на изхода на най-добрите дрешки. А любител на този вид облекло е винаги в светлината на прожекторите. Въпреки това, да заплати на човек се оглежда и да предизвика възхищение, а не непременно изберете рокля направо, като случайни мода предлага много възможности за това облекло, което е доста нисък ключ дизайн и neprinuzhden.  Casual рокля - това понятие е доста широка.

За някои това е един вид офис костюм, но за някой, просто обичаше дрехи за всеки ден. Поради това, моделите на тази най-ежедневни дрехи много, много, и, следователно, може лесно да изберете какво имате нужда и точно за вас.  В момента има няколко стила на най-належащите ежедневни дрехи. Облечи кутия - от най-популярните от тях.

Тя се характеризира с пряк нарязани, се вписва в бедрото и на класическата версия не е яка и ръкави.  Имаше такава рокля за 20 години на ХХ век.  Облечи рокля - не по-малко популярен модел, и по-конкретно, един от най-разнообразни.  Тази рокля закрепва отпред с копчета или цип и тока, и започва да тече от горе до долу. Често, тази рокля е с колан от същия материал, и по този начин получава своето име.

Най-популярните модели са изработени в стила на сафари в цветовете на каки и пясък с цвят, имат половина колан и презрамки, както и спад яка.  А близък роднина на един фрак - рокля риза.  Съвсем свободно в горната част, а рокля прегръдки на фигурата на дъното. Често това е също така закрепени към бутоните.

Колан ще бъде чудесно допълнение към тази рокля. Облечи с висока или ниска талия - една чудесна възможност да скриете някои фигура недостатъци. Така че, жени, плътен, годни безплатно висока талия рокля, която ще се скрие от любопитни очи идеала кръста. Рокля с колан занижени акцентират добре оформени крака.

Облечи рязане чрез кръста също е класически избор за всеки ден. Това облекло е като комбинация от блузи и поли, тъй като неговите горни и долни части са направени от различни материали. Плета рокля в ежедневието дрехиПоради сериозността на тази рокля е идеална за бизнес дама, напълно съответстват на правилата на код офис рокля.  Друг стил - тази рокля, направени в романтичен стил, с пола и ръкави, слънчевите лампи.

Типичният украса за тази рокля - това е волани, набори и плисета.  Често нагънат поли са направени. Роклята е перфектна за един уикенд проучване на града и извън него.  Трябва да платите за дамата е малък елегантен статия на облекло от най-известните женски дизайнер в света - Коко Шанел.

Според модни стилисти и дизайнери в гардероба на всяка жена трябва да го бъде - малката черна рокля!  Но как трябва да бъде тя? Да започнем с това нека се уточни, че цветът на тази елегантна рокля ще бъде черен. Според правилата на етикета и класическите канони на мадмоазел Шанел, тя трябва задължително да покрива коленете, но в същото време не може да бъде дълго преди секс.

Дизайнът е сдържан и лаконичен, той не трябва да присъстват декоративни елементи: бутони, брошки, бродерия, ивици, кристали и други резервни части. Роклята трябва да имат характеристика форм-кройка.  Ако къси ръкави на роклята, те трябва да покрива раменете, и ако дълго, след това те трябва да бъдат тесни и плътно обграждат ръка.  Друг важен момент: малката черна рокля трябва да бъде избрано полупрозрачен черен вместо чорапогащи.

Какъв е смисълът на това изискване? Тя е проста: фактът, че чорапите са пикантни допълнение към толкова умен, както добре. И нека никой не ги вижда, но това е просто и ще ви бъде загадъчна съблазнителност.  Тези съвети трябва да бъдат черни класически помпи-петите със заострени пръсти.

Ние също трябва да направите, и минимално бижута. Ограничете елегантен перлена огърлица или колие, обеци, шпилки завърши елегантен външен вид. За да вземете по една малка чанта или съединителя на верига или без.  Струва си да се подчертае, че  дизайна на ежедневието рокля е минималистичен и лаконичен сдържаност.

Те са предназначени за фино подобри имиджа на любовница и я трансформира, и не ангажират вниманието към детайла, декора и необичайни нарязани. Създайте свой собствен начин, експериментирайки върху всекидневния изображения и останалите фини! Въз основа на материали www.wildberries.ru

рокля