за плетене

 

Изключителни рокля трикотажни рокля

Най-големият рокли звезди - дързък или скандално мисъл?  Звездите обожават не само блясък, но да шокират публиката. След шокиращите ефект върху рейтинга от общ характер. Поради това някои пенливи въображение шоу и смелост, а някои се влиза в един шок или явно екстравагантни дрехи.  Не съм сигурен какво да облечете за парти за да убие всички направо?

Тук ние представяме примери от най-впечатляващите и запомнящи се версии на "звезда" рокля.  1. Сред първите почит на уважение и възхищение трябва да даде несравним Мерилин Монро, чийто вкус и чувство за стил може да се нарече един от най-забележителните в миналия век.

Когато мисля за Монро всички все още си спомнят си известен  бяла рокля с дълбоко деколте и плисирана пола, в който звездата се появи на сцената на филма "Седем години на желанието" през 1955 година.  2. Diva, който в началото на кариерата си е отишло по стъпките на Монро, заслужава не по-малко внимание, защото това е - много Мадона.

Сингър, шокиращи фенове и модни критици през дългата си кариера, и застаряването на населението през годините, оригинални и експресивни във всичките си снимки, но повечето зрители забравя, че  рокля, която направи за Jean Paul Gaultier Мадона.  Необичайни рокля с чаши в пирамидална форма елече привлича огромно внимание в потока през 1990 г. и все още продължава да бъде пример за ярък и необичаен стил.

3. Всички рейтинги са не само модни дрехи включени лебед, който се появи през певицата Бьорк на Оскарите през 2001 година.  Изключителни рокля от дизайнер Мариян Pejoski е лебед, крилете си обгръща тялото на певицата и я обвързване на врата му. Не можеш да кажеш, че реакцията на рокля е изключително спорен, но все пак ни дават примери за това как един от най-скандално съоръжения.

4. Jennifer Lopez - латино красота и един от най-популярните поп певци също е в състояние да покаже себе си и избухлив нрав. Най-доброто от всички тя успя по време на наградите Грами през 2000 година.  След триумфа на обществеността за дълго време обсъждане на невероятно, полупрозрачни рокля с екзотични принтове и екстремни Neck Роберто Кавали (Roberto Cavalli), благодатта на певицата тази нощ.

Трябва да се отбележи, че костюм изглеждаше страхотно на поп дивата и се превърна в един от най-запомнящо се.  5. Да не говорим за може би най-смелите и оригинални личности в съвременната сцена, чиято рокля на това сурово месо, конна стана скандално.  В този инвентар се появи на една от музикални церемонии Lady Gaga. Както се очакваше, облекло незабавно се превърне в тема на разговор, обаче, заслужава всяко изображение на неформалната певица.

Както виждате, за уникален, доста правилно, изискана рокля от един онлайн магазин. Тази дреха, както и преди сто години, е в състояние да украсят добре, представяне на домакинята с най-добрата ръка.  Може би примерите, дадени по-горе, ще ви бъде водач, но собственото му вкус, без съмнение, ще се постигне не по-малко успешен начин! Въз основа на материали www.wildberries.ru

Подобни публикации:
  1. плетени шапки
  2. йо

рокля