за плетене

 

Трикотажни палто за малки дами

Тенденции в модата за възрастни имат значително въздействие върху децата. И само успя дизайнери и известни модни дизайнери да създават плета хубаво палто за момичета и елегантни дами, като млади дами парадират с пълна пара в малки начини.  И това е разбираемо: някои от майките-квалифицираните работници не искат не само да  Но техните малки принцеси погледна стилен, модерен и уникален.

Трябва да се отбележи, че за да се създаде модерен нещо, същото палто, например, не се спазват стриктно препоръките на модата, достатъчно за улов на идеята си, и успеха на плетене гарантирана.  По този начин, игриво розово палто за малкото момиченце е добра алтернатива за зашити в една фабрика продукт. Плета палто за малко кука дамивисококачествени прежди, комбинирани с оригиналния модел ще направи бебето модата в района.

Това ще изисква само 200 грама акрилна прежда полиестер меланж розово и 200 грама "трева" за разнообразяване на продукта. Осем бутони и една кука ще бъде окончателно елемент в списъка на всичко необходимо. Със специален акцент върху плетене слой, а след това променлив акрилни прежди (4 реда) с "трева" (2 серия), получаваме платно, оригинални в своята структура, което всеки възрастен човек завистлив модата жена.

В допълнение към използването на различни прежди, модни дизайнери децата обичат да създават и пълна картина на малки, на пръв поглед палто.  По този начин, като например създаването на една от младите творци, независимо дали това е летяща чиния или кокичета пролетта, със софтуера да се адаптира за плетене, но най-често използваните  които сега са доста приемливи.

Като цяло, един такъв продукт се 250 грама прежда основен цвят, и 30 г от прежди с различни цветове на същата дебелина като основната, в зависимост от избраната снимка (около 7 нюанси). Идеята е чудесна, не е тя?  И осъзнаваш, че не е толкова трудно.

Е, топ дизайнери не са забравени и монохромни продукти, което е особено видимо "пълнени" ръка шивачка или чист работа на специално оборудване, което включва и  . Spit, Orang, различни заключващи вериги със същия размер не по-малко изгодно да се погледнете в палта на децата, по-ярък, отколкото на снимките. Същото може да се каже и за моделите жакард, който заедно със своята простота, винаги и прави плетене най-малко удобни.

450 грама достатъчно едноцветен прежда, за да завършите този шедьовър, както и какви са неговите допълни, отново разказват една и съща фантазия.  Обобщавайки, можем да кажем, че плетене е една чудесна възможност, която ще направи вашето бебе гардероб стилен, модерен и функционален.  Владимир I Linnik млада майка, 2011  . Всички права запазени.  В случай на пълно или частично използването на материали от сайта на активен линк към източника. Въз основа на материали www.yamolodayamama.ru

плетене на една кука, модел, кука, игла за плетене, плетене, плетене