за плетене

 

Трикотажни палто

Не се ограничавайте с традиционните цветове, форми и класически модели. Иновативната декор, че е това, което трябва да диференцира си ръчна изработка палто от неговите роднини. Дизайнер Виктория Shepeleva работи по много от трикотажни връхни облекла.

Нейният модел ще се предлага смела употреба на части и устройства, които не са характерни за облекло: всичко това е вид на волани, волани, набори, по-свикнали с елегантни блузи и рокли, а не в сака и жилетки.  Всички видове перде малко променени в палто те са много по-големи, а понякога и замени на яка, маншети и дъното отрежете са.

, Свързани с спици, волани и къдри по-мека, еластична, направи кука, те са по-строги, имайте форма, добро тегло до дъното на козината модел по-добре отговаря на формата, на платното не се деформира по време на ходене.  В допълнение към перде е добре да се ползва бутер ръкави: те могат да бъдат изтеглени заедно няколко пъти, както и други средновековни рокли, или да бъде широк в горната част с тесни високо белезници.

Тези ръкави изглежда необичайно женствена и романтична.  Виктория Shepeleva препоръчва използването на много голяма горна дреха аксесоари: големи бутони с различни форми, катарами, Зашийте декоративни елементи. Единственото изискване е по-добре, ако хардуера е изработен от естествени материали (дърво, кожа).

Един от най-модерните и практически материали са кокос, тези копчета и катарами са много силни и невероятно лек, което е важно за дори най-големите бутони трикотаж няма да тежестта на платното.  Друг слой модна тенденция украсени с кожи яка комикс ilipalto тенденция за есен-зима 2009.

Etomozhet се пухкави лисица, лисица ilimeh podleoparda, изглежда страхотно isogreet vsamuyu студена зима chtoochen dlyanas вярно. Трикотажни палто йоВиктория Shepeleva тук и препоръчва, които се отклоняват от каноните и нова употреба на кожа, например, арктическа лисица опашки да шият ресни по дъното на продукта. Изглежда невероятно шик!  Богатата палто декор, популярен в началото на 19 век, се връща на мода.

Сега можете лесно да наметало украсени с панделки, цветя и дантела. Така например, традиционните вечерни рокли ръчно изработени дантели Брюж се премества в козината, като изискан модел на почтеност.  Елементи на Брюж дантела да украсите подгъв или шият плат от най-горния рафт, да дантела маншети и яка много варианти и всички те са впечатляващи.

Можете също така да козина, напълно ажурна , но, разбира се, този модел не дантела за хладен вятър есента.  Вместо това, този слой ще действа като елегантна жилетка.  Тема от трикотаж палто дали силата на звука и изкуствено деформирани, или плътно прилепнали и обаятелен, по-актуална от всякога, произтичащи есента.  Много дизайнери предлагат да му даде в полза на традиционните палта изкоп и кожени якета.

Трикотажни слой дава много повече чар, особено в комбинация с леки chintz и копринени рокли вечер.  Освен това, те притежават едно много важно предимство пред кожа, памук и елементи от туид на горно облекло толкова големи плетени изолира тялото, които понякога не се нуждае от допълнителни аксесоари, дори и при нулева температура. . Трикотажни палта през този сезон е истинска революция в света на връхни дрехи.

От сега нататък, козината не се крие под красотата на изображението, а по-скоро е нейната основа. Максималният размер на дълга козина на текстурирани прежди живи бохемски шик показват стил: гъвкавост, смелост, мистерия, ако това е вашето черти на характера, а след това плетени палто направени точно за вас.  Джърси е вероятно най-добрият материал за полу-сезон дрехи.

Това е страхотно като ежедневни облекла, а често и елегантен, като изходен вариант.  Една алтернатива на козина може да е популярен в есенно-зимния сезон 2008/2009 нос-пончо или туника ярки, зрелищни модел на свободното плетени или трикотажни яке. Основното нещо, което беше топло, уютно и винаги елегантен.  Снимка: Вячеслав Belous. Въз основа на материали sheru.ru

деликатна, роклята, йо, йо, модел, игла за плетене