за плетене

 

Тренчкот

Всеки вид на дрехи, за да намерят своето подобаващо място в гардероба на съвременния човек, имахме някакъв начин да отида. И много от тях са били първоначално не са проектирани като ежедневни облекла, както и за пример, или като работна униформа.

Един добър пример е Най- към днешна дата, вид на горно облекло - тренчкот, историята и еволюцията на който от самото начало до наши дни е не по-малко интересно от модерен и ярък модел на това нещо.  Тъй като много се досещате, на тренчкот не е въведен за обикновените хора, и за членовете на британската армия, който е служил и се бори за своята страна.

Козината име окоп се състои от две английски думи и тренчкот, първият от които означава окоп, добре, а вторият - дъждобран.  Първият създател на тренчкот е британски дизайнер Burberry (Burberry).  Каква е тази статия на облекло? Тренчкот - това е двуредно палто, бутон надолу, с яка и такива типични военни детайли като пагони, иго обратно, лента на ръкавите и обвързването на колан.

Това е така, можем да видим плащ сега, единствената разлика. Какъв стил става плътно прилепнали и по-грациозни линии на силуета.  А тренчкот се счита за предшественик на Mac.  През периода от 1899-1902. Тренчкот е направен от патентована водоустойчив плат Burberry - габардин.

A специален метод за тъкане прежда може да се постигне ефектът на диагонал билото, през която материята не е позволено капки вода, за да вляза в дрехата си. Нейните предимства пред гумен материал на строителство за Mac-ове - това е също така и възможността да премине въздух. По този начин, тренчкот от Burberry са от значение за компанията и донася успех.

И по време на Първата световна война, тренчкот Burberry е неразделна част от униформите петстотин хиляди военни офицери на Нейно Величество.  След войната наметало не е само военни униформи, и става популярна с туристи. В средата на ХХ век е бил на историята на тренчкот, като по време на повишаването му на холивудски звезди, които трябва да се отбележи, помогнаха да се въвеждат в мода и тениски и потници, и  И много други видове дрехи.

Широк екран и сцена света - това са основните места, които донесоха слава на всички теми в гардероба.  Така  тренчкот в гардероб, първо уреждат градски мъже, а по-късно става част от образа на нежния пол  . Cloak може да се види в такива филми от световното кино, като Закуска в Тифани, където той носеше героиня Одри Хепбърн, както и във филма Крамър срещу Крамър с Мерил Стрийп в главната роля.

Що се отнася до тренчкот днес, дизайн и външен вид не се различават много от класическите модели на дрехи. Въпреки това, няма нови идеи, също не беше. Съвременните дизайнери идват с интересни вариации на цветовете и декор на този стилен дъждобран е украсена със своите необичайни елементи, скъсяват и удължават, шият всички видове тъкани, да ги съчетава.  С други думи - еволюцията продължава! Въз основа на материали www.wildberries.ru

Подобни публикации:
  1. схема
  2. йо