за плетене

 

Стилен палто плетени палто

Трикотажни модели с описания на най-дългата и най-широк слой сега тежи малко повече от килограм. Всички въпроса в преждата, а именно неговия състав и предене на новата технология, чрез която прежда получава допълнителен обем и след това става леко като перце. Освен това, той не потъва и свързаните с продукт от него притежава формата си добре.

Изберете палто смесени прежди с допълнение от полиамид, което прави продукта много силна, и се грижат за тях по-лесно. От тази прежда е трикотажни палто бързо и лесно, неговата консумация се намалява значително, но сравнително малко за такъв "масивни" тегло продуктът е безопасен, че тя ще продължи да нараства по дължина. Важно: ръка да се измива, подсушава в тази засилена форма на субстрата!

A стилен палто, направено по обичайния модел на прежди патент меланж в Бордо. Луксозна стока, но тя е достъпна за начинаещи: да изпълняват своите грандиозно облекчение модел достатъчно, за да бъде в състояние да плета и сърмени конци само на лицето линия. Конституция на естествена вълна трикотажни скъпоценни пясък цвят. Подвижна яка от пухкави фалшива кожа, като козината определен стил, изрязани и съшиха бързо и лесно.

Подробни инструкции за плетене и шиене     Герб до глезените му. На предния капак на вътрешните работи, свързани по-голямата част от светлината и прежда е много топла и уютна. A стилен палто плетени палто модел плетаКакво трябва да бъде в хладно време!

Перфектно допълват едно ходене гардероб. "Безразмерни" смесица пончо, осем взаимосвързани плета площади плюс Golf Plus съраунд яка и дълги плътен бретон Ако има концепция за трикотаж "малка черна козина," като малка черна Облечи vysoykoy в модата, тя би изглеждала точно като модел Raglan свързани от плитка чиния колани само един вид - женски, така и силно завръщане на 70-те години: мека, произтичащи палто до глезените му.     Моделът е оборудван с яка, цип-надолу от горе до долу и просторен "ажурна" джобове.

Функционални, красив и модерен! Тънък слой от MIDI, свързани с деликатен модел облекчаване на багрене на прежди, с добавянето на секционните прежда мохер. Много елегантен и женствен модел Моделът е изработен от мека прежда мохер в слаба обрат две нишки.     Tselnovyazanye палто джобове, без да се нарушава модела, пресичат "коса" Макси точно ширината - тя е красива и практически! Такъв е случаят, когато шарени плетене е противопоказано.

Желаният ефект се постига единствено чрез ресни прежда, която форми на повърхността на уеб с непочистени шевове на единна плътност. Кожа, без свързващи елементи с два джоба. побере лесно и много бързо е друг модел на ръждиви прежди напомня на кожа. Много топло пончо-носенето чудесна алтернатива на палто, моделите на диаманти, плитки и трикотажни "подутини" украсяват този модел от неизбелена прежда.

Това е изключителната си луксозен палто не се нормално и много ефективна комбинация от тежки релефни фланелка с пухкава кожа.     Без да губи подвижни яка и едно докосване на екстравагантност се превръща в един елегантен shazyubl, на която ирландски класически модел се появява в цялото му великолепие! Плетене на една кука Итън яка, като на модел на съвършенство, кожа не е пречка! Класически по всякакъв начин.

A хармоничен дизайн, богата цветова на чисти, удобни дължина, умерен обем и без излишни украшения да завърши Това модел изисква подходящо допълнения:! Това палто е най-добре направо тесни панталони, обувки и от елегантни обувки или ботуши с токчета белите дробове.

линия, модели плетене, модел, рокля, плетене