за плетене

 

Pink трикотажни палто

Pink трикотажни палто модел

Pink плета палта за момичета Размер: трябва: 250 грам розово «Vernito" резба (250gr/280m) ( 50% вълна, 50% памук), 4 продълговати бели бутони, тясна лента на розов и кафяв колан по-широк за цветя, Плетива S Коутс нишка е трикотажни в две допълнения. Гръб: Dial 55 и Loop плета вискозен Pearl (схема I) W след това вижте модел на модел П. Всеки ред 15 от двете страни да отнеме от един цикъл 2 пъти.

Свързване на 29 см, започнете изваждане на мишниците: Във всеки втори ред, след като в 4 линии, след като в продължение на три и една двойна.     Работи дори и след това намалява. Обвързването тринадесетсантиметър ръкавна извивка затворите всички линии. Преди: Обадете се за 35 линии, както и вратовръзка обратно. Вътрешните линии граница (6 цикли) Равенство перла модел. Чрез свързване на 39 cm, започват да се свали веригата врата: във всеки друг ред два пъти в рамките на шест линии.

2 cm друга работа, дори намалява. Затваряне на цикъла. Ръкав: 35 вериги Вид вратовръзка и перла модел S след това вижте плета модел на модел свързва две AP 5см ръкав, започнете изваждане: Във всеки втори ред от двете страни веднъж на 4 линии, веднъж на 3 и веднъж с 2 линии . Останалите 5 cm работа дори намалява. Чрез свързване на ръкава в ред, близо 2 пъти по 2 линия, в непосредствена близост, и за които на цикъла.

Яка: Зашийте всички детайли, вида на шията плета 38 линии и перла модел Във всеки втори ред по краищата и средата е добавен в една линия.     Чрез свързване на всички близо 9 cm линия. Finish: Всички ръбове вратовръзка кука по схемата III. Зашийте на бутони. Flower Равенство в схемата IV и го украсяват с панделки.

Тясната ивица на няколко пъти да приключи около линията, да определи, че не се е разпространил и Pass в средата на цветето. Широка лента обвивка на всяко венчелистче. Въз основа на материали kniti.ru

Подобни публикации:
  1. Трикотажни играчки
  2. плетени рокли

модел, веригата линия, цвете скок