за плетене

 

Нищо не е толкова топло трикотажни палто

Нищо не затопля хладен есенен ден или дъждовно сутрин, тъй като козината. Това създава пълен образ, създаден от жени, като добави едно докосване на елегантност и изтънченост.  Красив външен вид и комфорт са направили плета действително покритие на предстоящия сезон 2011.  Интересни стил и оригиналност поддръжка плетени палта стане изключителен член на есенно-зимни колекции, представени от модните дизайнери.

Трикотажни палта, които са включени в есенно-зимната колекция на американския дизайнер Tracy Reese, напомнят, нищо подобно не жилетки.  Герб на Рийз ще изглеждат страхотно, когато взети заедно с коприна плащат, batilonami класически и стегнат чорапогащник. Представени в колекция от модели на дизайнера попадат трикотажни палто е прекрасна комбинация от елегантност и простота, удобство и комфорт.

Един от най-известните модни дизайнери, чието събиране включва плетени палта са C Нищо не затопля като трикотажни палто рокляи Габана D. Dolce. Представиха своите модели са украсени с геометрични мотиви (елени, снежинки).  Въпреки това, най-романтичния модел на плетени палта бяха представени на дизайнер Соня Рикел мекото розово палто с вълнообразни очертания.  Какъв вид на плета палта да изберем?

Дизайнери представиха колекциите на плетени палта предоставят големи възможности за избор.  Тя може да бъде бяло и сиво палто.  Коутс, свързани самостоятелно или закупени в магазин  палто с големи плитки или като някои етнически модел, съкратен или удължен палто.  И все пак, според стилисти, най-популярните ще бъдат трикотажни палто във военни стил.

Плета Coat е един от най-необходимите и удобен изделия от дрехи, която ви позволява да маркирате вашите обезщетения уникалност и индивидуалност. Въз основа на материали от Я-modnaya.ru

Подобни публикации:
  1. йо

рокля, плетене