за плетене

 

Обикновено в изпълнение на трикотажни палто

А просто трикотажни слой при изпълнение на игли меланж прежда отговарят на спиците на числото 7, така че можете да го вратовръзка много бързо и лесно! Степен на трудност: начинаещи. Игли за плетене с описание на козината. Вие ще трябва: 1150 (1250) грама вино червено-туид прежда (55 m/50 ж) игла номер 7, 9 бутони. Жартиера: лица. и izn. стр. - Физически лица. § Патентното модел.     1-ва стр. (P izn ..): * 1 лица, да премахнете част с йо izn, K1...

2-D стр. (License стр.): Премахване на част от йо като izn * плета линия с йо BME мощност лица, да премахнете част с йо izn... Трети стр.: * плета линия с йо с хора, да премахнете част с йо izn, K1... Повторение на 1 пъти 1-ва стр. И след това се повтаря в 2-ри и 3-та стр.. Лесна за изпълнение трикотажни палто рокляигли за плетене с описание на козината. Гъстотата на Плетива, патент модел: 9.5 бр и P 26. = 10х10 cm игли за плетене с описание на козината.

Назад.     Dial 51 (55) бр и плете между хром. Патентното модел.

56 см от ръба на Dial-в близост до двете страни мишниците 3 бр и във всеки 2-m стр. 1 х 2 х 1 и 2, и т.н. В разгара мишниците 22 (24) см от lozhit-деколте, в продължение на средно 13 бр и завършете двете страни на участъка, но в същото време близо до ръба на силует в 2-м стр. 1, № Едновременно с началото на главорез сте близо до рамо наклон от двете страни и 3 бр във всяка 2-m стр. 2 х 4 (5) В разгара на силует раздел 2 см. Всички линии трябва да се извади. Игли за плетене с описание на козината. Дясната ръка на годност.

Dial 31 (33) бр и BR-между шоу хром. Патентното модел, с баровете започват да плетат с 8 § жартиера задължително. В средата на лентата е равномерно направено преди ваканция 6 дупка за бутоните (близо 2 бр в реда зад тях отново да наберете.) Са изпълнени от лявата ръкавна извивка и конусни рамо, като на гърба.

На 72 см от ръба на бор-да се отложи за намаляване на планината от половината цикъл ремъци и близки във всяка къща на 2-m стр. 1 х 3 и 2 х 1 n. В разгара се порежете 8 см, на електрическа верига трябва да се понижи-миниран. Игли за плетене с описание на козината. Предна лява част: плета симетрично и без дупки за бутони. Игли за плетене с описание на козината. Ръкави. За да получите 21 бр и плете между хром. Патентното модел.

За да добавите конусни втулки на двете страни във всяка къща на 8-М стр. 0 (3) × 1 точка за всеки 10 m стр. 3 (9) х 1 точка за всеки 12 m стр. 7 (0) х 1, № 46 см от ръба на мозайка, за да затворите загасени ръкави от двете страни и 3 бр във всяка 2-m стр. 1x2, 8 х 1 х 2 и 2 n. яхния излива върху вас, 10 см близо останалите десния shiesya линия. Игли за плетене с описание на козината. Сглобяване. Извършване на рамото шевове.

За да преместите яка на кръглата частици спирала в очакване на плочи панта и допълнително печалба n. 41 Линк 20 см, с течение ленти да плета platoch план вискозен, а останалите вериги плета патент модел. След 2, 8 и 18 см от правото да изпълнява бар на дупката за бутоните, а след това да затворите цикъла. Зашийте ръкавите, леко priposadiv на загасени. Стартирайте страна шевове и ставите торби.

Obmetat отвори за бутоните. Зашийте на бутони.     Всички шевове са малко otparit. И това непременно романтична обжалване пред вас.

Игли за плетене с описание на козината. Как да плета.Въз основа на материали sviterki.ru

Йо, йо, верига плетене рокля