за плетене

 

Герб плетене

Плета палто спици. Трикотажни палто разговаря с описание на първоначалното ви топли през есента студено. За декориране плетен спици слой използва мъниста. Размер: 44/46 имате нужда. : 1400 грама монохромен и малко прежда за бродерия (100% вълна), прави спици 7, 8, 10 копчета, мъниста. Трикотажни палто разговаря с описание.

Двойна дъвка: контрастен конец да събере половината от задължителна част от първото стр.:. * Работна тема за вратовръзка 1lits, 1nakid *, повторете от *, за да *. 2-ра стр.:. * Плета хора йо да изтеглите 1P. като izn не. provyazyvaya, нишката, преди работа *, повторете от *, за да *. Трето и последно, стр.:. 1lits *, Премахване 1P. като izn., една нишка, преди работа *, повторете от * до *, в крайния част контрастиращи конци, за да се разтвори.     Eraser: последователно 1lits, 1izn..

На предната повърхност на: хора. стр. лица, и т.н., в izn. стр. izn. n. Начинът на продълговати линии: 1-во, 2-ри, 4-ти и 6-ти П. всички лица. Трети стр.:. 1lits * 1lits, 1 продълговата част (плета на първия параграф от лявата лица спици Без да я извадите, поставете нишка, преди работа и заключителни около левия палец, поставени нишката на работата.. , плетени на една и съща секция на хора. усукани, 1 йо и да го удължи с 2, само че частта, свързана с правото спици) *, повторете от * до *, 1lits. Гъстотата на плетене: 12P. и 16R .= 1010 cm.

Обратно: на 7 спици тип 59p. и асоциирани 4P. Dual еластична и 6p. гумичка. След това плетени осем спици лица. гладка повърхност, над инкрустиран 28сантиметра от ръба на лекотата, с двете страни във всяка от 12-m стр. Zrazy на 1P. Чрез ръба шейсетcm от набор да добавите от двете страни на 1P 1 път.     Чрез 70 cm от ръба на Dial-в ръкавната извивка за откоси от двете страни в близост до едно време 2n. и след това намалява на всеки 2 м стр. 15raz на 1P.

A 88 см от ръба на Dial-в, за да затворите останалите 21 § Право парче отпред: на 7 спици тип 38p. и асоциирани 4P. Dual еластична, а след това 6p. Eraser provyazyvaya първия RFP. Dual еластична. Отидете на игли и плета 8 Sn. Dual еластична, 7 сек. каучук и 28P. хора. гладкост.     След 28cm от ръба на набор намаляват всеки останал в 12-m стр. Zrazy на 1P. Чрез ръба шейсетcm от набор да добавите наляво 1 път в 1H.

След като мозайка от 70 см край конусни за ляво ръкавна извивка 1 път в близост до 2n. и след излитане от лявата страна на всеки 2 м стр. 15raz на 1P. След 82sm от набор до ръба на пререже гърлото да отложи първия 10s. и след излитане от дясната страна на всеки 2 м стр. 5raz на 1P. След 88 сантиметра от ръба, за да затворите останалите Dial-в 6N. В същото време за извършване на шест дупки за бутони (2p. заедно лица., 1nakid) след първата 5N.: Първият на височина от 6 см от долния венец, а останалите интервали 13P.

Предна лява част: плета симетрично, без дупки за бутони.     Ръкав на иглата набиране 7 Ходжсън. и 4P. Dual еластична и 8P. гумичка. Отидете на игли и плета 8 души. гладка повърхност, инкрустирани над 16 см от ръба да добавите към двете страни във всяка от 12-m стр. 5raz на 1P. До 52 см от ръба на Dial-в, за да затворите загасени ръкави от двете страни от 2n 1 път. и след това намалява на всеки 2 м стр. 15raz на 1P.

От 70 см от ръба, за да затворите останалите Dial-в 6N. Дизайн и изработка: не рамото шевове, шият ръкави, направете шев на ръкавите и страничните шевове. За яката на спици 7 оценка на врата на 77p. и плета следващата. , както следва: Sn. Dual еластична, 7 сек. дъвка, 57p. модел на простря, 7 сек. каучук и Sn. Dual еластична.

7 см. връзка 4P. Коутс плетене схемадвойно еластична и затворете всички n. В този случай в първия и последен стр.. модел на продълговати линии работят в една дупка като, поставяйки ги над предишните. За да каишка за спици 7 вида 13P. и асоциирани 4P. Двоен ребро, отидете на иглата 8 и плетени еластични, provyazyvaya първата и последната 2n. хора. гладкост. Чрез и чрез ZSM 52 см се срещнат в средата на стр. 1 отвор за бутоните (2p. заедно 1nakid).

Преминаване към 55 cm игла 7, свързани 2Т. Dual еластична и затворете всички n.     Зашийте бутоните на ляво осем шелф и 2 бутона отстрани шева, отстоящи на разстояние от 4 см от началото на конусни лакът, затегнете каишката. Изпълнение на рафтовете на бродерия модел. Трикотажни палто разговаря с описание. Списание Плетива за възрастни.

йо модел, схема, йо, плетени еластични, игла за плетене