за плетене

 

Трикотажни играчки

Трикотажни играчки плетенеДнес той е станал много популярен плетени играчки плетене на една кука. И как така се нарича страст, и като плетени играчки? Little плетени amigurumi играчка получава името си от две японски думи "AMI", "плета" и "nuigurumi", "мека играчка". Сега стана ясно, че модата за миниатюрни създания плетени дойде при нас от страната на изгряващото слънце Япония.

И не само мода, но "болест", наречен "amigurumi". Amigurumi е миниатюрни играчки, често с образа на кукли или животни. Първо, размер. Те трябва да бъдат поставени в дланта, и второ, пропорции. Това е обичай, плетени играчки, с големи глави и малки крайници (или не), и трето, на емоциите. Играчки, плетене на една кука, трябва да бъде "жива", с очите, носа и усмивка.

A муцуната на много внимание, защото трикотажни животните трябва да бъдат анимирани, и четвърто, начин на плетене. Amigurumi трябва да бъде безпроблемно и трикотажни кръг. И двете деца и възрастни се признават в любов и голяма симпатия за плетене на една кука същества, те се използват като сексапил за чанти и ключовете са поставени в кола, украсяват къщата си.

По-неоснователните създадем най-добрите ръчно изработени подаръци за рожден ден, Нова година, сватби, или просто без причина. Ръчно изработени играчки ще доведе до буря от положителни емоции, положителни емоции и добро настроение. И вие лично някога сте се опитали да плета играчки? Ако искате да се свържете amigurumi, можете да разглеждате нашия сайт за плетени играчки, а след това за нов домашен любимец. Въз основа на материали knittoy.ru

Подобни публикации:
  1. Rib плета

плетени играчки, плетене