за плетене

 

Трикотажни зайци

Трикотажни зайци кукаПо това време дойде плетене може би най-известните и обичани формата на бродерия на всички майки. С помощта на игли, куки или могат да бъдат свързани с оригинални подаръци Великден в дар баби и дядовци и кръстници, както и да ги използват като a. Пилета и зайци са сред най-често срещаните символи на Великден.

Плетива може да бъде една кука или игли за плетене. Тя може да бъде само препарирани животни или "отопление" за великденски яйца. Играчките могат да бъдат забавни деца, и "затопляне" украсите масата Великден. Трикотажни великденски зайци и пилета се произвеждат достатъчно бързо, за да прекара само една нощ, за да се гарантира, че къщата си е подал един малък "единица" на тези прекрасни животни.

Има две възможности. Първият е напълно свързани яйца, пълни с изкуствена подплата. Като правило, те са трикотажни плетачни, но можете да използвате и кука. Тези плетени великденски яйца може да бъде първоначално издаване, например, да ги свържат към коша (класическа версия), или попълнете тава си на яйцата, като се остави отворен (за оригиналната версия).

Вторият вариант е да се свържете обвързване обикновени яйца. Такива мрежести великденски яйца ще бъде истинско украшение на интериора, обаче, над създаването им ще работят. Но резултатът си заслужава! Тези яйца могат да бъдат превързани да виси на дърво Великден или просто клон на върба. А любител на плетене създава цяло песни Великден използвате конец и куката (спиците).

Те повдигат настроението ви и да попълните вашата къща празнична атмосфера. Опитайте го и вие се научите плетене Великден! Въз основа на материали от активно mama.com

кука, игла, ажурна плетене