за плетене

 

Трикотажни играчки са подаръци които ще зарадва всеки

Плетива играчки носи специално лечение. Можете да приготвите подаръците, които ще зарадва деца и възрастни. Една проста работа отнема много забавно. Подробни описания и схема помогне да се разбере.     Останки от sintepon прежда и се нуждаят от (синтетична вълна).

За да Хеър Имате нужда от космати прежда! Височината на трикотажни заек ок. 40 см, плетене.     Кой е той? Frog пътник или истинска жаба принцеса? Pofantaziruyte с децата си.

Височината на трикотажни жаба прибл. 15 см, плетене.     Семейството носи Vyazanyey Bear Татко, мама мечка и мечка. Тези мишки могат да бъдат свързани от останките на прежда. Те изглеждат реални, от ушите, носовете, очите, мустаци и къдрава опашки Тези сладък кучета не хапят!

Черно-бяло, неразделни приятели - малки кучета, ръчно плетени, много играчки за децата. Вземете за плетене ефектни прежди и любящи котки са сладки, обичам ги и възрастни и деца. Равенство играчка котка не е трудно. Препоръчваме леко размити прежда.

Нос бродирани с розови конци за мустаци могат да използват линията.     Дължина 45 cm играчки плетене плетене. Трикотажни играчка калинка напомня бебе на лятото. Играчки и чорапи, са свързани в един и същи стил. Нуждаете се от двата бутона под формата на калинки и sintepon или памук, ориз крила плетене.

Лъв, също може да се у дома! Toy лъв може той да бъде добър подарък за деца, родени под знака на лъва. Имате ли време да се подготви един подарък.     Височина около играчки. 17 cm плетене. Трикотажни черен Burenka очарователен!

В ушите на своя "златен" пръстен, шията и звънец. Височина около играчки. 35 cm плетене. Jolly на фибри.

Тялото на катерица, свързани с играчки от вълна, и опашката и ушите, които се използват фалшива кожа.     Височина около играчки. 26 cm плетене. Panda майката и бебето, свързани с прекрасна от мека черна и бяла прежда с добавени мохер. Ушите и опашките са от животни, под формата на помпони. Височина около играчки. 26 cm     Плетене на една кука. Меки играчки, всички деца ще бъдат щастливи! Или може би възрастни - тези, които вярват в Lucky Charms.

Изберете какво ти харесва - едно куче, мишка, или петел, и сигурно се захващаме за работа. Тя отива много по-бързо, отколкото си мислите и вие ще намерите много проста, тъй като изпълнението на всеки детайл ред след ред на играчки е описан по-подробни инструкции. Височина около играчки. 22 cm Плетене на една кука и спици. Corydalis в гнездото и яйца на много - направи спици.

Само на опашката пера са пришити плетени и в края на една кука. Детските играчки, и не само - забавни ястия с яйца, се ползват от децата, украсяват вашата кухня ще бъде добър подарък за Великден.     Височина около играчки. 11-15 cm плетене. Уважаеми Роби Белек ocheno любознателен, той беше прекрасен interesno.Etot Белек, сочени от мека прежда.     Прекрасна играчка и подарък за любимите си деца.

Дължината на играчки, прибл. 40 cm плетене. Совата бяло - точно като Хари Потър, с такава птица не е за всеки.     Совата е свързано сатен отпред, и вместо на очите бутони. Височина около играчки. 21 cm плетене.

Маймуната - символ на 2004 г., направени собствените си ръце, със сигурност ще намери приятели сред млади и стари фенове.     Височина около играчки. 45 cm плетене. Дядо Коледа - един смешен малък човек с дебел носа. Той плетен колан и чанта. Трикотажни играчки са подаръци, които ще зарадва всички плетене на една кукабрада и коса са изработени от ресни. Височина около играчки.

40 cm плетене. Снежен - много смешно, той изглежда в шапка и шал.     Играчката се състои от една малка подробност, която бързо и лесно трикотажни. Дълъг нос морков - също е свързан с спици.

Играчки Височина прибл. 30 cm     Плетене. Зимни тръпки с любимия си време за пингвини. Трикотажни пингвин, той може да бъде добър подарък за Нова Година! Височина около играчки. 32 cm плетене. Зашийте на дантела одеяло лъскава плитка, че ще изглежда празнична слон!

Дължината на играчки, прибл. 29 cm, играчки височина ок.     22 сантиметра. Плетене.

Сладко малко кукли може да служи като сувенир или украса почивка. Равенство тях много просто чрез попълване на пълнители или синтетичен корк вмъкнете. Ако оставите отворен долния ръб на трикотажни модел, вие получавате кукла-bibabo, че може да се носи на пръста си и да направи шега идея, забавлява малки деца.     Височина на играчка прибл. 10-14 см от материали avemeri.by.ru

плетене на една кука, плетене, плетене на една кука, плетени играчки, плетене, схема