за плетене

 

Плетива играчки

Създаване нещо с ръцете си - винаги е очарователно нещо. Особено, когато става въпрос за неща за децата. Е, това може да се моля на детето повече от една нова кукла, или може би лъв! Така че ние предлагаме на всички иглата жени, начинаещи така и за опитни, за да се обърне внимание на плета играчки. Въпреки това, защо плетени играчки може да бъде от интерес само за деца?

Красива занаяти ще бъде оригинален подарък за приятелите и семейството си, или може би в началото на тази уникална колекция. В този раздел можете да намерите диаграма на плетене играчки и опции плета дрехи за кукли, които могат лесно да направите сами, като се ръководи от ясни инструкции.     Подробни обяснения покриване на всеки етап от работата, което не е бреме, а радост.

Технологията е проста и тя ще я вземе за всеки - от възрастните към децата. Забележително е, че плетене играчките не изисква закупуването на нови прежди - така че защо да не го направят от останките, няма нужда за пуловери и шалове. Но като забавно бонус, предлагат да се обърне внимание на схема костюми за Вашия домашен любимец, особено без козина кучета, които са замразяване през зимата и ще се радваме грижа и топли дрехи и себе си като резултат ще изглежда плетени играчки . Въз основа на материали www.uzelok.ru

диаграми, плетиво, трикотажни играчки, плетене