за плетене

 

Трикотажни заек история

Всичко, което са знаели, че козината е или изкуствен или естествен. Трикотажни зайче плетене историяНо съществуването на плета знаете няколко кожи. Самата идея за плетене кожа принадлежи на модния дизайнер от Монреал, Канада Golf Lishman, за първи път в средата на 70-те представени на обществеността кожа не е на цялата кожа на кожа и прежда. Суровини за тази прежда тя е получила от големи и висококачествени кожи от зайци, бобри, норки.

A дълго време, Павел държеше в тайна технология на производството на кожи прежда. Мистерията е бил открит само през 1998 година.  За да получите нишката на кожа кожи непокътнати ленти, изрязани спирала, които след това се валцувани и започват да се налагат на база, която служи като мрежа, всяка форма на памук или други гъвкави материали.

The ленти трябва да бъде широко като много дебела и много тънка, така че техните оптималният размер може да бъде 3-8 мм. След това лентата се третира по специален начин за пълно прежда кожа. Първо, вятър си на тренировка, когато отмяна фиксираните си на борда, с необходимостта да се разтягат и понякога влажна. След това на една тема-базирани стартиране в определен ъгъл спрямо вятъра ивица кожа.

Няколко направления, получени омрежен с всеки друг, за да се получи един дълъг низ.  Поради факта, че козината ивица вързани около окото база, е кожа и отвън и отвътре. Тежестта на кожа не се усеща и трикотажни изделия кожа получи много лек и изненадващо лек. Огромен плюс е, че плета кожа плат запазва формата си, а не набръчкани.

Грижа за кожа трикотаж и да са много прости, въпреки деликатес.  За производството на кожи прежди са перфектни лисица, норка, лисица, пор, миеща мечка, самур, тъй като те имат дълга дрямка и много плътна мембрана. Но овце и зайци не е подходящ, тъй като първо рязко съкрати кожа, а втората тънка мембрана. Но тя трябва да се отбележи, че Паула Lishman започна с заешка кожа.

Най-добрата суровина за прежда кожа е норки.  От днес, направи почти всичко: якета, палта, шалове, капачка, пелерини, дъждобрани, получи нерегламентиран достъп, бои, якета, това не е пълния списък на продукти от този необичаен материал.  Трикотажни кожа е чудесна алтернатива на вече познатите ни кожа. Fur трикотаж се превърна в един от последните ентусиазма на много модни дизайнери.

Облекло на трикотажни кожа е малко вероятно да бъде в състояние правилно да защити щастлив притежател на тежка слана, но тези дрехи по сила, за да добавите бележка към уникалност и неповторима елегантност в вечерна рокля, а не само на зимния сезон. Въз основа на материали www.mex-kmv.ru

шапка, плетене