за плетене

 

Трикотажни кожи

Когато се произнася думата "кожа", веднага се показват две епитети - естествени и изкуствени. Козината е естествено - това е кожата на заек, лисица, лисица, норка, миеща мечка, бобър, и изкуствени кожи - е синтетични влакна, и изглежда като истинска кожа.  Наскоро се натъкнах на такава комбинация като трикотажни  По-скоро, аз видях в магазина пелерина от такава технология, и в началото не разбрах: възможно ли е да плета кожа?

Интересното е, търси, си помислих - и тук са резултатите.  Идея Плетива кожа (кожа плетиво, кожа прежда) принадлежи към канадския моден дизайнер поле Lishman.  Тя е онази, която предложен за първи път не за да направят продуктите от цялата кожухарски кожи и кожени на така наречените прежда. Суровина за прежди са големи, и най-важното качество норка, бобър или заек.

Обработката е както следва: всяка от кожите се изрязват ленти, само не в права линия, но по една спирала, а след това ивица кожа валцувани и налагат мрежа базирани памук или еластичен материал, както и основите могат да бъдат с различни форми. Важно е, че лентата не е широк, тъй като много тънка и много дебели, така че приемлив размер от 3 мм до 8 мм тънки ленти, получени от най-доброто от пухкава кожа с дебел мембрана (долния слой на кожата).

Fox, сребърна лисица, миеща мечка, норка, лисица, пор, самур напълно подходящ за производство на кожа направления, тъй като те имат дълга дрямка и достатъчно плътна мембрана. Но заек и овце - не са подходящи, тъй като в първата - тънка мембрана, а вторият - и само на кратко кожа нарязани, които лишават продукт пухкави.

Трябва да се отбележи, че много Паула Lishman започна точно с заек  .  След отрязване на лентата се третират по специален начин, за да получите пълен прежда кожа. От трикотажни кожа шапкаПърво, лентата може да се завинтва в тренировка и да определи отмяна на борда, стречинг и периодично овлажняване. Второ, можете да използвате конец основа, или в рамка нишка, на която е в ликвидация, под определен ъгъл, кожени ленти.

Няколко от получените влакна с омрежен заедно да формират един дълъг.  Тъй като козината ивица вързани от около окото база, кожа е както отвън, така и във вътрешността на продукта. Този продукт е извън плета кожа оказва достатъчно лек, и тежестта на кожа не е там.  В допълнение, кожа плетени платове не е набръчкана и запазва формата си.

От плетени жилетки кожа са направени, както и капачка, шалове, пелерини, боа, дъждобрани, якета, получи нерегламентиран достъп. И това не е пълния списък от продукти плета кожа: кой знае, може би някой ще искате да направите панталони от този необичаен материал тук!  Освен не много добри парчета от кожа може да чехли или чанта.  И най-важното - алтернатива на обичайните кожа, на които сме свикнали да.

Виж, сто години нашите потомци ще се чудят и казват: "Какво е нашата баба плетене вълна? Странно е някои ... " Въз основа на материали shkolazhizni.ru

шапка, плетене