за плетене

 

Трикотажни кожа

Не всички хора, дори и най-известните "кожа foodies" знаят за съществуването на такова нещо като плетени кожа. Ние всички сме свикнали с факта, че кожа могат да бъдат физически или изкуствено. Все пак, модната индустрия не стои все още, както и всички от нас в полза на Дома на модата професионално работа с кожа, така че тя се превръща в изцяло нов вид.  Днес, плетене на върха на популярността.

Ние сме все по-често виждат по модните подиуми на света prљt-а-порте голямо разнообразие от плетени елементи гардероб.  Не прави изключение и неща, свързани с кожа. Практиката показва, че козината може да бъде плетени, и дрехите си от него придобива уникална и изключително оригинален външен вид. И така, какво е трикотажни кожа? Каква е продукт на трикотажни кожа, и как тя придобива окончателната си форма?

Какви са предимствата на влакна, кожа дрехи?  Това е, всъщност, ще бъдат обсъдени в този материал.  Първата да се говори за трикотажни кожа, е добре известен канадски дизайнер Паула Lishman (Паула Lishman), който в 70-те години на миналия век е представен на обществеността първият продукт на така наречените кожи прежда. Lishman получи майстор си на естествени кожи от бобри, зайци и норки.

За дълго време дизайнер на Монреал пази строго пазена тайна патентована технология за създаване на изключителни теми на кожа. Но през 1998 г. тази технология е достъпна за обществеността, и все повече и повече дизайнери да включат в своите колекции на мода елементи плета кожа.  Този луксозен кожа е често по-нататък кожа прежда или плетени кожа.

Паула Lishman започна да я по същия начин с заешка кожа, а по-късно се премества в съблекалнята на добра прежда от по-елитните и самур, норки и лисици. Като цяло, модерни кожухари наистина не празнуват и заешка кожа като суров материал за нишки в този случай е много по-обещаващ е норки.  Как се кожи прежда?  Fur нишка е, както следва.

На първо място, всеки кожата е разделена на малки ивици, които не са нарязани по права линия, а спиралата, съответно. Второ, в резултат на лента е изкривена и манипулирана от капитан на мрежа от гъвкав материал, или памук, който е в основата.  Между другото, тази рамка може да бъде напълно различна форма.  Особено важен е фактът, че козината ленти, с оптимална ширина 8 мм, съответно, 3DO.

Между другото, експертите твърдят, че най-добрите барове са получени от пухкава козина, която има гъста мембрана. Списъкът на идеален механизъм за производство на прежди са следните природни съставки: миеща мечка, норка, лисица, полярната лисица, пор, лисица, самур тях с оптимална дължина дрямка и остъргвания с добро качество и гъста. Не е най-подходящ за производството на кожа пухкава прежда е овце и зайци.

Така. с остъргвания заешка кожа прекалено тънка, и овце защипване на кратко козина, която не може да създаде "пухкав ефект." Най-добрата кожа, от които ще имате прекрасен прежди, една норка. Нека се върнем към технологията на производство на кожа направления.  След отрязване всяка лента от кожа се обработва така, че да се получи здрав и дълготраен низ кожа.

Всъщност, има няколко технологии за кожата. Най-популярните схема се озовава в една спирала на групата кожа редовно конци или рамка конец. Въпреки това, няколко от получените влакна са свързани в един-единствен, който се навива на макарата или в една топка.  Fur прежда за структурата му е изключително гъвкав.

Поради факта, че тази тема се навива около решетката на активната зона е кожа и отвън и отвътре на продукта.  Друго голямо предимство на трикотажни облекла кожа е лек и почти безтегловна. Тежестта на конци, какъвто е случаят с обикновени вълна или акрил пуловери са абсолютно изключени.  Продуктът на фини трикотажни кожа запазва първоначалната си форма, материя не е набръчкана, и е трайна. По същата.

Кожени дрехи прежда не се нуждае от облицовка, тъй като от вътрешната страна е много приятен за тялото и не причинява дискомфорт, тъй като, например, вълна или акрилни трудно.  Към днешна дата, трикотажни кожа е много популярна. От него се правят луксозни шалове, красиви пуловери, оригинални якета, палта и пончо сладък, бои, маншони, якета, анораци, получи нерегламентиран достъп и така нататък.

Някои дизайнери експериментира с пухкави конци, а именно, създаване на панталони, макси поли и туники на кожи прежда. Продукти, изработени от трикотажни кожа е отлична алтернатива на традиционните кожа, това е нещо интересно и оригинално.  Грижа за плетени облекла от кожа не е трудно. Единственото нещо, което си струва да знаят е фактът, че на изделия от тях направления не може да бъде изтрита.

След измиване на този продукт ще получите абсолютно никаква приличен външен вид. В края на есенно-зимния сезон е по-добре да се даде палто, сако или наметало за химическо чистене.  Тези деликатни елементи гардероб предпочитан лечение, и като цена на такова отношение ще служи не просто един или дори два сезона.

Като цяло, трикотажни изделия кожа играят роля edakogo декоративни от функционален обект, който ще бъде защитен от замръзване време. Ако продуктът на козината направления абсорбира парлив аромат на парфюм, химикали, цигарен дим, може у дома да се справя с пара или горещ въздух на една ръка разстояние.

Ако изведнъж wet продукт на трикотажни кожа, подсушете го на раменете, а след лечение с пара или горещ въздух, така че въси не са залепени.  Поддържайте нещата от такъв материал трябва да бъдат на същите места, където традиционните кожени палта или палто на сухо топло място, платно торби с достатъчна циркулация на въздуха.

Днес, много от нас са комбинация от думите "трикотажни кожа" означава модели с удължена и панти. Fur прежда плета предимно плетене на една кука, плетене, или с помощта на плетачни машини. Не бъркайте автентични кожи прежда и конци, които има "кожа ефект."  Към днешна дата, един от най-популярните продукти са трикотажни пончо кожа норка, пелерини и булчински бои.

Тези неща изглежда мека, почти безтегловна и стилен. Ако предпочитате кожа с модели (рокли, сака, пуловери), продукт на трикотажни норки е перфектният избор.  Трикотажни кожа е различна от класическата, по-специално, фактът, че първите косми не изглежда толкова дълго време, и изобилието на плетене техники дава възможност да се украсяват различни продукт дизайн.

Дрехи плетени кожа могат да бъдат умело съчетани и носени не само през зимата, но през пролетта или есента.  Друг голям плюс на трикотажни изделия кожа са малко по-евтино в сравнение със същия малките неща от единен механизъм. Например, едно хубаво сако или пончо плетени от норки ще струва около три или четири пъти по-евтино от традиционните норки палто. Във всеки случай, изборът е ваш. Въз основа на материали mp.spb.ru

Подобни публикации:
  1. плетени шапки

схема, трикотаж, рокли, модел