за плетене

 

Pink трикотажни заек

Pink трикотажни заек играчка  Това плетени играчки зайче е създаден с четири спици. Аз първоначално планира да вратовръзка малка кукла, но по средата на моята кукла се превръща в един заек! Това ръководство ще ви покаже как да се обвърже играчка на четири игли или кръгли игли.

Игли за плетене 15h8sm, паус, ножици, игли, игли, молив  Fabric отпадъци или оцветени тъкани за лапите и ушите, както и другата част от сърцето (това може да бъде една и съща или контрастиращи плат).  Допълнителна плат отпадъци малко парче бял плат или муцуната.  Прежди 2 чиле на памучни прежди: 1 чиле - розово и 1 бяла ролка.

Декорации 2 съответните бутони за очите. Друг бутон за носа. (Вие може да искате да експериментирате с различни цветове и размери CP, преди да ги шият.)  1 малък бял пискюл за опашката.  Нишката е бял, за шиене подробности.  Тема на съответните бутони цвят.  Пълнене или рязане тъкан sintepon.  1. Започнете с плетене на тялото.

Използване на четири спици, наберете 60 линии равномерно 3 спици. Използване на кръгла игла, поставете маркер преди първия цикъл (така че да може да държи сметка за броя на цикли).  Сега, използват схемата за плетене:  Продължаване на този модел, докато сте написали 16 страници, или приблизително 10 cm  Посредством кръгообразни игла, поставете маркер 1 2 още през 20-ти линия и един в 40-то. След това, използвайте следната диаграма за плетене:

продължите да използвате розово прежди и намали на една линия в началото на всяка игла (или на всеки маркер, използвайки кръгови игла), докато не спечели шест линии в състав за всяка от тях говори (или 18 за кръгли спици). (Бейтс, provyazyvaya 2 преминава през предната част на шева.) Нарежете прежда, оставяйки 20 см (8) опашка. Прониква в опашката през останалите цикли. На този етап трябва да имате тръба форма, която е затворена в единия край.

2. Pink трикотажни заек говориИзползването на пълнител, попълнете тялото.  3. За парчета плат, да направи модел използване на шаблони по-долу.  Прикрепете го към плата и следа части. Вие ще трябва да изрежете две форми фута, 4 ухото форма, 4 под формата на ръка, по-ниска форма на сърце форма и форма на муцуната.

Още 2 по-ниски форми.  4. За да направите торба с ориз, прикрепете части от материала заедно и шият отпадъци, оставяйки на 2 см (3 / 4) дупка, за да се освободи дясната страна (както е отбелязано). Освободете дясната страна и да попълните чантата на ориз. Зашийте откриването затворени и я постави на един плетен заек.  5. Veer съхранение на данни (копие) на дъното на едната страна на чантата на ориз (отдясно).

Поставете торба с ориз на открито заек рамка (дясната страна на шаблона не е в предната част на плат).  Pin на място, с плетени ръба закътано на върха на торби с ориз. Зашийте плътно.  6. За краката пъти всяко парче в половината (както е показано на пробата) и се шие.

Оставяйте основата на всеки крак, отворени за освобождаване от дясната страна и я запълнете. Освободете дясната страна.  7. Използвайте се придържаме към попълване на неща всеки крак.  Тък краката под предния ръб на заек, на около 2 см (3 / 4). Pin и бод на място.  8. Прикрепете устата на бялата част на муцуната.

Зашийте муцуна на заек, което я поставя така, че горната линия с горната част на заглавната страница на CC върху тялото.  Ръцете шият устата с конец бродерия. Прикрепете бутони за носа, а след това приложете останалите бутони за очите.  9. За всяка страна, след това щапелни на две парчета заедно и шият, оставяйки краищата отворени за освобождаване от дясната страна и я запълнете.

Излизане от дясната страна и използването на придържаме към попълване на неща всяка ръка.  10. За всяко ухо, а след това щапелни на две парчета заедно и шият, оставяйки краищата отворени за освобождаване от дясната страна и я запълнете. Освободете дясната страна.

С помощта на пунктирани линии на извадката, като ръководство, сгънете предната част на всяко ухо малко и шият това място тя ще даде форма на заешки уши. Прикрепете ушите на всяка страна на тялото, над очите.  11. Прикрепете помпон опашката в края на заек.

Според материалите EM-tut.ru

Подобни публикации:
  1. Плетене на една кука е привлекателен със своята простота и елегантност

схема за плетене, линия, плетени играчки, игла за плетене