за плетене

 

Трикотажни барети

Първоначално, отнема част от военните униформи. И жените са променили този шапки да го изпробвате сами. Елате при нас от Европа, се бавно набира популярност. А сега, изглежда, че той никога не се излиза от мода. Той е стилен и удобен шапки, който отговаря на почти всички. Носете го и есента и пролетта, а не само през зимата. Някои хора обичат да носят барети, дори и през лятото, създаване на уникален имидж.

Тази зима, на върха на популярността. Освен това, те се наричат ​​основната тенденция през 2011 година. Този сезон, до дата, малки и големи барети. Много съответните именно плетени барети. Основните цветове са черно и сиво, но може да се барети, както и други цветове. Плюс това плетени барети, че те могат да се купят не само на пазара, търговски център или магазин, но самата връзка.

Това е една добра възможност да се даде свобода на въображението си и да създам нещо за такива неща, на оригинала. Можете дори да сочат няколко барети в различни цветове и стил, който ще се комбинира с различни тоалети. Разбира се, това ще изисква някаква работа, но резултатът ще си струва. Друго предимство на Баретата е, че тя е подходяща за жени от всички възрасти.

Това може и да са като първи клас, както и дами, студенти, бизнес дама, баба ми. Дори и най-скромни дрехи, пълна с модерни трикотажни барета ще бъде уникален и стилен. През зимата, разбира се, по-добре да останат на вълна. Но за барети лятото костюм на тънки нишки. Можете да украсите се дантела, панделка или бутони.

Трикотажни трикотажни Баретата сеТрикотажни барети: какво да облека? Носете се по различен начин: криейки се зад ушите, от една страна, на гърба. Косата не може да скрие, но можете да премахнете барета. Трикотажни барети и с рокля-пуловер, с палто, сако и дълга жилетка.

Ако сте любител на стила, ежедневни, а след това ще ви отведе до пасват перфектно. Но не и с трикотажни спортни барети изглеждат добре. Много стилен барети вид на тънък конец и украсени с кристали, пайети или брошки. Барети в романтичния стил изглежда добре с шал. Това става също могат да бъдат свързани с тон на чантата си. Решавам да постави обем не може да вземе всяка жена. Но това изглежда много оригинално.

И ако имате достатъчно време и търпение, можете да свържете комплект, палто и барета. Бъдете креативни и да се създаде нещо ново. В края на краищата, Плетива барети със сигурност ще бъде модерен за дълго време. Въз основа на материали myaccessory.ru

отнема трикотажни барета, рокля, плетене