за плетене

 

Схемата е на плетене

Плетене, плетене схема - Take  Вземете 50-60 грама червена прежда и конци малко бяло - до края. Спици да 1.5-2 пъти по-дебела теми. Преди да започнете плетене, помнете, че тя е на протоколите от върха на предната част на бр. Състоящи се 8 клинове, които се формират от плетене. В началото на всеки клин е един цикъл. Постепенно се разширява с клин-йо примки се увеличава.

Увеличаване на цикъла трябва да се направи само на лицевата страна на работата.  На обратната страна на всички линии и йо трябва да плета сърмени конци цикли. А сега да преминем към плета барета. Dial 10 бримки (8 линии за 8 + 2 клинове ръба цикли) и плета, както следва: 1-ви ред - отстраняване на линия граница, * йо, K1 линия *. От * до * се повтаря осем пъти. В края на серията - една линия Wrong - регионални.

2-ри ред и всички четни редове плета на линия и сърмени конци йо цикли.  3-ти ред - отстраняване на линия граница, * йо, k2 линия *. От * до * се повтаря 8 пъти, в края на серия един Wrong линия - регионални.  Петия ред - отстраняване на линия граница, * йо, 3 лицеви линия *.  От *, за да "се повтаря 8 пъти, в края на серия един Wrong контур-граница и т.н.  Така плета барета, той да се удължи до желания размер диапазон. След това започва спускане - долната част на барета плетене.

За да направите това на лицевата страна на цикъла да отнеме клинове. В началото на всеки клин плета 2 бр заедно.  Останалите линия на всеки клин обикновено вратовръзка - отделно за всяка една. Така в серията ще намалее осем линии.  Плета сърмени конци реда сърмени конци цикли.

Tog вериги се в шест или седем предните редици. Така се изважда 48-56 цикли. На следващо място, плътно прилепнали останалите бр 1x1 Rib на тънки игли.  Това ще пръстен една барета.

Зашийте се от грешната страна. Готови ли сте да се progladte на погрешната страна през влажна кърпа, прибран вътре Баретата мека кърпа. Не натискайте отнема много желязо! Готови ли сте да се могат да бъдат украсени с декоративни - бродирани цветя или вратовръзка конци с друг цвят. Въз основа на материали nitkami.ru

схема за плетене, цвете, плетиво, трикотажни барета се