за плетене

 

Счита спици

Отвежда ви може да се свърже и кука и спици.  Започнете с плетене на една кука плетене върха. Основа на кръг с диаметър. Връзката може да бъде бързо SC. След годни четири реда без добавки, а след това започнете да приемате от веригата в местата, където квотите са били направени.

Така че е необходимо да се връзвам до вземането на главата не стойте там. Сега вратовръзка ръба височина от три инча ЮЦ, завърши плетене rachim стъпка.  Как да свържа се спици?  Време за подготовка и отнема малко повече време.  Преди да се връзвам на спиците, трябва правилно да се изчисли на цикъла.  Не бъдете мързеливи и връзка дизайн-големи (15x15), броят на броя на линии в един сантиметър.

След това, вие трябва да се измери обиколката на главата. От получените измервания се изважда един инч, като се вземе предвид факта, че преждата се разтяга в процеса на чорапи. Се умножава по броя на линии в един сантиметър.  Оказа се, че приблизителният брой на вериги да започнат плетене на барета дъното.  Ако имате красиви секционни buklirovannaya или боядисана прежда, моделът за барета не избират.

Вид в спиците на необходимия брой повторения, за предпочитане е кратно на 8. Равенство на пръстена жартиера вискозен три инча височина.  Вземете дебели спици и след това да продължи плетката отпред. В първия ред трябва да се добавят равномерно осем линии. По същите стъпки увеличение във всеки четвърти ред два пъти.  След това плетени точно три сантиметра височина.

Сега трябва да направите, изваждане, разделяйки плетене на осем равни части и всяка част provyazyvaya двете крайни линии заедно. Декември да се направи в един ред, а спиците няма да остане 12 бр. Плета ги двете заедно, oborvite нишка дължина около четиридесет сантиметра, издърпайте останалите линия и се sshiyte вертикални плета бод.  Как да вратовръзка циркулярната тъкачна се върху гладката повърхност на предната?

Изчисляване на необходимия брой цикли, равен група от пет инча висок сатен отпред. Сега стартирайте усукана йо всеки четири цикли. Следваща плета плат, добавяйки по еднакъв начин във всеки шести ред 1-ви до осем линии, след това девет линии.  Така трябва да получи барета диаметър от 30 сантиметра.

Разделете платно на осем парчета и продължи плетене клинове равномерно като изваждането на всеки клин на една линия на всеки шест реда. Останалите осем вериги дръпнете виси конец.  Как да вратовръзка спици се красив модел? Трябва да се помни, че цифрата е необходимо да вземем, така че разбирателство може да бъде точно съвпадащи с набран номер цикли.

Това е, ако разбирателство е 12 линии, броят на вериги с барета трябва да бъде кратно на дванадесет, плюс Edge. В допълнение, моделът трябва да бъде избрано, така че да може да направи отстъпки или изваждане, без да пречи на картината.  Линк отнема на децата говори за възможни останки от ярки прежди с различни цветове. Подходящ за изготвяне глоба жакард модел.

Ще плета на цвят модел преден план, provyazyvaya от няколко реда вериги, с добавянето на друг цвят.  Така например, предната повърхност на серия от три кръга на основните лицето на бежово, три лицето сини петелки.  2-ри ред сърмени конци контури на фигурата. 3-ти ред три сини петелки, трите основни линии на бежовото.

Ред 4 ромоня плета контури на фигурата. След няколко реда на базовия цвят. След това повторете с добавянето на други цветове.  Лято е на момичета за плетене или плетат се свързва с бял памук ще бъде прекрасен украса за най-малките почитатели на модата.  Лесно е да се връзвам кука се. Започвайки от горната част, колонките с два йо кръг с диаметър.  След подкожно четири реда равномерно.

Ние продължаваме плетене подкожно и не изваждане, докато не барета не ще седи здраво по главата. Пълна okolyshkom плетене на една кука барета - няколко реда на СК. Въз основа на материали fb.ru

отнема трикотажни барета, йо, йо