за плетене

 

Нека да се свързват

Сътрудник Да се ​​отнема

Да вземем една кука за обвързване на фигурата по-долу.  Днес барети променя от обичайните главата рокля в нещо повече.  Сега е не модата не може без този стилен парчета.  Баретата е един аксесоар, който не само ни предпазва от студа, но също така подчертава, нашия стил и вкус.

Връзката може дори начинаещ плетач, има минимум умения или игли плетат, няколко часа, при използване не е много сложно плетиво модел барета.  В плетене, плетене на една кука барета е допустимо да се използва всеки метод и модели.  Трикотажни се може да бъде ажурна и гъста, монотонен и колоритен, голям обем и не много. Всичко зависи от вашите предпочитания и вкус.

Можете да използвате различни прежди, но разбира се, неговия състав трябва да съответства на сезон носенето на продукта.  И тук е описанието-схема за плетене куки за плетене на една кука барета beretok използват като игли и куки, както и тяхната комбинация.  Можете да украсите шапката си, използвайки готови брошка, и можете да го направите сами в плетени цветя. Сътрудник Нека се ажурнаМожете да използвате за декорация на пискюл барета.

Също се използват като украса бродерия, както обикновено, и панделки. Плета Баретата не само елегантен хоби, а средство за доказване на другите вашия стил и чувство мода. Въз основа на материали 1001shemyvyazaniya.ru

отнема трикотажни барета, плетиво схема, деликатен