за плетене

 

Линк отнема много проста плетене

От размера на обиколката на главата 1-2 см се изважда за изчисляване на броя повторения, за да започнете.  В зависимост от това какъв размер искате барета, най-голям брой линии се изчислява, ще кръг барета.  Изчисляване на два радиуса на кръг и обиколката на главата кръг. Радиус е равен на изчислената дължина на обиколката разделени от 6,28.  Изчисляване на разликата между радиусите на първия и втория кръг.

Преизчисли Всички данни в инчове от броя на линии и редове.  Като цяло, връзката отнема много проста спици (две), но можете да кука.  Трябва да наберете номера на линии, които ще задоволят обиколката на главата. Следваща отговарят на обичайните еластична лента 2-3 см  След това трябва да се раздели на броя на редовете, които изчисляват по-рано в продължение на три, за предпочитане равни части.

Когато плетене на първата третина от серията трябва да се добавят равномерно линии с еднакъв размер разликата между кръг барета и обиколката на главата. Добави цикъл е по-добре само в четните редове, или всеки четвърти.  Втората трета до плета плосък, а тя може да бъде малко по-малко редове, отколкото в първата част.  В последната трета ще бъде топ снимки.

За да се свържете тя да се раздели плета в шест части. Например, ако това се случи, че спиците на 90-те линии, след това да ги раздели на шест ще трябва да вплете заедно първата + втората линия., 16 + 17-та линия, 31-та + 32-та линия и т . и т.н. до 76-O1 и 77-ма.  Брой необходими за сърмени конци плета, не извади линия. Следваща, в предните редици плета линия трябва да вплете заедно с тази, която го следва.

Това е броят на линии, които са неизменно намалява, а общият брой на вериги е намален. Намаляване на половина на цикъла, да започнете да приемате от 12 линии, след това короната на барета ще бъде плосък.  Когато спиците ще бъдат общо шест линии, те ще трябва да дръпнете една нишка.  Ако сте приели плетене на кръгла игли не са, и с помощта на куката, тя само ще шев.

На крайния продукт трябва да се мокри до сухи и се разлагат. Edge на барета да украсите след това плета листенца или бижута. Въз основа на материали www.kakprosto.ru

Подобни публикации:
  1. плетене

ръка, отнема линия плетене