за плетене

 

Какви са начините за плетене барети там

Как да вратовръзка и да вземат някои средства за плетене барети са там? Но всъщност има много различни начини да плета тази шапка. Можете да плета отнема от пет спици,Можете да започнете с RIM, както и от горе, можете да плета в напречна посока и кръстосано-плетени убоде.  Ще говорим за това как да се връзвам на най-популярните начини.  Така че начинът, по който на първо място.

Първи ни плета се отгоре надолу.  Първо, ние събираме седем вериги, тъй като Edge и ще продължи да плета на следващия схема : на първия ред на плета - един йо с предна линия, и така до края, втората серия (както и всички дори), така плета - provyazyvaem йо кръстосани линии, без да създават ажурна. Третият ред ще provyazyvat както и на първо място. След това е необходимо да се разделят всички вериги в шест клинове и марки границите на червен конец.

За да удължите клин през следващите плетене да се направи на йо една от двете страни отбелязани с конец линия по следния начин: чрез серия от три пъти, и на всеки три реда от по шест пъти. Важно е да се обърне внимание на факта, че дъното на бъдещето винаги е бил плосък барета.  Когато радиус достигне дъното на правото размер, provyazyvaem още 3-4 сантиметра, без да увеличава.

Започни да изпълнява изваждане на четири етапа на броя на образуват вериги, равна на обиколката на главата. След това пет инча provyazyvaem гумичка.  И как да се свържете спиците се равен брой клинове? Помислете за втори общ метод за Плетива барети.  Извадете иглата от броя на клинове формира (например, пет или седем). Броят на веригите ще придобият право за изчисляване и предната плета бод около Acc или венците.

След това седемдесет и четири сантиметра плетени модел и обичаше да даде желаната форма се правят допълнително.  След това и с шест сантиметра плета, без допълнения и след това пристъпи към дъното продукти vyvyazyvaniyu (с намалението, разделени в три дози).  Всички останали линии трябва да дръпнете един низ и добре готви.  Следваща статия: НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ НОВИНИ ДНЕС! Въз основа на материали liveissue.ru

трикотажни барета, барета, йо, йо, схемата