за плетене

 

Как да свържа се

Баретата плета по различни начини, вариращи от ръба или отгоре, за два до пет игли, крос-плетени убоде или просто в напречна посока. 1 - Y начин. Набрани от броя повторения, равна на обиколката на главата и годни RIM еластична 1 х 1 ребро или двойно жартиера бряст Coy. 1-ви ред един отпред, един за премахване на линия, а не provyazyvaya на дясната игла;

2-ра серия заснет линия на плета лицето, с непочистени шевове контур лифт не provyazyvaya, от дясната игла. Повторете 2-ри ред. Чрез свързване на желаната височина RIM, получаване на равномерна добавяне на контури с йо или отмяна на обръчи от протяжки предходния ред. Ако моделът за барета е избран от йо (British дъвка и други подобни), а след това добави трябва да направите.

След като в допълнение, избраният модел плета 14-16 см (стил). След vyvyazyvayut дъното. Изваждане се извършва в три стъпки. Първо изважда половината от общия брой на вериги, плетени три сантиметра. За втори път изважда половината от останалата част на цикъла, плетени три см.

Третият provyazyvayut време от два кръга заедно толкова дълго време, но все пак ще има 12.10 цикли. Прекратяване на конци, да мине през нея в една игла за кърпене, изпънете игла през отворен цикъл, затягане на конци, и да я поправи и шият на страната се вертикална плета бод. Баретата поберат в отгоре надолу.

Въведени седем линии, с изключение на Edge, и съвпадат, както следва: 1-ви ред 1 йо, K1 и т.н., 2-ри ред и всички четни редове плета в модел, йо provyazyvayut кръстосани линии, които не са ажурни; третата серия, тъй като на първо място. Разделете линия в 6 части на клинове. Границите на клин може да се отбележи с разноцветни конци.

Как да свържа се йоВ бъдещото разширяване на клина за плетене направи една йо от двете страни на маркираните линии в следния ред: 3 пъти подред и шест пъти на всеки 3 серията. Уверете се, че дъното е плоска барета. Когато радиуса на дъното на AB (фиг. 2) е равен на 14 см, 3-4 см плета (BV) не е на се увеличава. Изваждане се кандидатира за 3-4 часа, докато броят на вериги, равна на обиколката на главата (SH).

Следваща плета Rib 3-5 см (SD). Tally кръстосано плетени убоде, свързани помежду си в процеса на плетене. Наетите помощен конец право за изчисляване на броя на линии (Aa1, фиг. 3).

Provyazyvaetsya два реда. Се присъедини към основната нишка и provyazyvaetsya два реда. Тогава клин годни пресечен серия. Във всеки ред nedovyazyvayut 2-3 цикъла.

Така че да се поберат на височината на джантата A1G. След това двупосочна частично плетене provyazyvaetsya единственото място ABDV. Примките са оставени непрозрачна част от SH-плета. Пантите на сайта в WA съкрати сърмени конци редове. Когато работата ще бъде 6,8 линии (DB), са изправени пред редица ДА provyazyvayut до края. С непочистени шевове серия също плета до края ABDVG. Vyvyazan клин.

Всички клинове са трикотажни по същия начин. След завършване на последния клин, не плета 2-3 реда на спомагателни конци и премахване на работа от спици, затваряне на цикъла. Otparte влажна кърпа, разпуска помощен конец и шие на отворен цикъл хоризонтални плета бод лицето панта. Как да свържа се отнемаEdge на върха дръпнете конци и закрепете към долната.

На ръба на джантата кука вратовръзка по-дебел конец. Вие не можете да клин в чертежа включва панели и HS обвързва само част ABDV. След източване да се сложи панти на ръба спиците и джантата от името на желаната височина. След това изпълни трикотажни бод. Счита, съвпадат до 5-7 игли (броят на клинове). Придобиване на право за изчисляване на цикъла и плета ластик около предната релси или друга гладка повърхност.

Следваща, плетени 6.8 cm избрания модел, като допълнения към формата на барета. 5-6 см. плета, без допълнения и началото vyvyazyvaniyu дъното (вижте описанието на режима на първо). Останалите линии на конци и по-строги оправя. Счита, съвпадат в напречна посока.

Набра номера на линии равна на 12-18 см, помощен конец връзване на дължина, равна на обиколката на главата, плюс 5-6 см. Finish плетене на помощен конец. Плетене на една кука лента за глава висеше Edge линия и краят provyazyvayut 5.3 cm лента каучук или жартиери. Игли за плетене на дъното Loop набиране Edge другия край. Ако мога да разбера, дъното трябва да се привърже, както следва.

Няколко реда на ребрата 1 х 1, и след това щракнете двукратно еластична лента върху две линии по протежение на предните (отпред и с непочистени шевове заснет), три реда в Санкт-ви, четири реда на двойното гумена лента отново на два кръга заедно, затягане на тема останалите бр. Баретата otparivayut, извадете помощен конец и шие на отворен цикъл хоризонтални плета бод. Ръбовете на дъното на вертикални бод плета бод. Въз основа на материали viazanie.my1.ru

се, йо, плетене, йо, рокля