за плетене

 

Как да свържа отнема?

Бих се игли за плетене на една окръжност и линия. Вид на броя на вериги, тъй като трябва да пасва на главата. Най-вероятно по-малко - участък. Аз съм го тествали емпирично. Започнете да плета на избрания модел.  Само тук, имайте предвид, че само плета на лицевата страна.   Вие ще се изправят в една спирала, след това се ще бъде безпроблемно - рунд. Ако предпочитате, можете да направите обратно шев.

След това спиралата не ще, но както обикновено вие плета в предната част и на обратната страна. Добре, rezinochki 1.5-2 cm и добавете една линия.

Ако добавите в определени места - ще клинове (например, да плета кръг, вие сте щастлив с 8 клинове:. Разделят на броя на линии 7 и бележат границите на цветни конци или кламери като подходяща само за чифтосване към маркирания линия - от една верига връзка два кръга, и така всеки път, докато стигнете до желаната сума на Баретата). Ако добавите линии на случаен принцип, без конкретни етикетирани обекти - получи плосък нож с увеличение в ширина.

След 1-2 реда - плета един пълен кръг, без увеличаване на линия (това не е задължително, в зависимост от стила). И на следващия кръг в същата област, обозначени началото и постепенно намаляване на линия (provyazyvat двете заедно).  И така, докато конвергенция кръг. Първи опит на всички малка проба и ще разберете какво имам предвид.  В действителност, това не е трудно.

И ако преждата е тънка, и след това добавете pushistenkaya (намаляване цикли) в една хаотична форма не се вижда.  Късмет.  Седем пъти мярка, един - нарязани. Въз основа на материали club.osinka.ru

модел, който се верига верига