за плетене

 

Трикотажни бански сезон

Най-новите тенденции на тази година, което води до това, което се появява в модния сезон плажа плетени бански костюми. Частни или полу-прозрачен бански костюми, бикини или орган, направи кука или плетене, ще бъде популярен, както винаги. изключително красива и женствена част от летни дрехи и плажа. В нашия каталог ще намерите разнообразие от модели бански костюми ръчно изработени дантела или дебел вискозен.

Нашите майстори могат да измислям плета бански персонализирани за фигурата ви, а ако не сте били в състояние да вземете от нашия каталог, направи специална поръчка според вашите изисквания или на предложения модел. Заслужава да се отбележи някои от предимствата на трикотажни бански костюми, изработени от естествени материали в сравнение с конвенционалните синтетични. Сезон плетени бански костюмПървата в бански костюм не е прекалено горещо, тя е по-приятно за тялото и не предизвиква алергии.

Второ, горната част на трикотажни бански костюм може да се използва като съблазнителна върха.     Е, разбира се, по-стилен и пикантни, постоянно привлича погледи на възхищение, около него, рокля за парти плаж на брега на морето или басейна просто не го намери. Може би само отрицателен е, че не е суха бързо, но този проблем може да бъде решен само по себе си, ако целта ви не е често къпане и слънчеви бани и плажа флирт. Ако искате да впечатлите на плажа на курорта и да се наблегне на достойнството му фигури, плетени бански костюм е какво точно имате нужда. На материали www.salon-piko.ru

трикотажни бански, бански костюм, игла, ажурна плетене