за плетене

 

Трикотажни бански костюм е шедьовър

Плетене на една кука бански костюм е шедьовър на йотрикотажни бански костюми е много популярен! Ето защо, бански костюми много гореща тема за плетачи днес, опитни, така и за начинаещи. Днес ще обсъдим основните принципи плета бански кука. Цялата информация събрах от опитни плетачи, както и личен опит плетене на една кука бански. Много скоро ще направи майсторски клас за плетене бански стъпка по стъпка снимки и видеоклипове. От това, което прежда да плета бански?

Момичета podborochku за тестване на прежда се тук: Тези въпроси са всички плетачи. форуми на почти всяка страница безкрайно задават този въпрос! Еластични Прежди е нужен! Най-подходящо прежди, съдържащи еластан. Копаене в прежда магазин, открих два вида прежди с еластан. Външните нарича прежда «Ел-памук" (50 g/170 м), което е рядкост на пазара.

И нашите вътрешни, вие ще откриете в много магазини. Тази прежда компания Kamteks нарича Памук участък петдесет грама кадри 160metrov. Можете да го гледате директно на сайта Kamteks ми харесва тази прежда си цветове, много нежни цветя. В допълнение, тя е много мека и приятна за тялото. От какво каишката за трикотажни бански?

PMnogie само vyvyazyvayut верижното и или йо, т.е. обвързване кабели. Но аз не препоръчваме да плета така! По-добре е да си купите обикновена дъвка шапка. Или опитайте прането. Въпреки, че аз самият опит само с шапка. Той също така вратовръзка подкожно в цвят на бански костюми. Плетене на една кука бански костюм е шедьовър за плетенешапка дъвка е с различна дебелина, изберете не много дебела, че изглеждаше спретнат.

Знаете ли, тези ленти по-добре издържат на теглото на гърдата, а не само vyvyazanye на прежда. Да, и гърдите ще изглеждат по-оптимистично и правостоящи! Това е ми само да кажа от личен опит, защото съм опитвал и двете версии! Как да не даде чашата да се простират, прежди за плетене ако се използва без еластин? PChtoby чаша не се разтяга до страни трябва да проправи дъвка!

Можете да проправи самата гума шапка. Но доколкото знам, плетачи са активно използване на гумени конци! Те се наричат ​​още силикон вена, или низ от мъниста, гума, или ликра резба (все пак тя се нарича бобина дъвка). Сега, плетени последната или последните няколко серии вратовръзка с гумена лента, както и тази чаша няма да е така!

Можете също да използвате за пране на венците (приблизително 3 мм), но вероятно ще трябва да шият, аз себе си не са го опитвали. Как да се свържете с чаша костюм сутиен за къпане? Аз ви предлагам 2 варианта на схемите. Първо shemki подходящи за синьо елече, а втората до кафяво. За първата схема плета непрекъснато се разширява. А също и друг вид. Каква е ползата е до вас.

Чаши чаши за бански използване не е задължително. Но ако на гърдата е малък или е опит на бременност и кърмене, защо да не се възползват от тях. Чаши са различни, дори и с ефект на тласък-нагоре. Като разбрах, за бански костюми е по-добре да се използва чаша тип модел на Су-53, модел FB-41 е удобно да вмъкнете чаша, ако направите подплата.

Като пример, бих искал да ви предложим работа на японските дизайнери. Тук можете да видите ясно как pristrochena podkladochka и се вмъква в една чаша. Между другото, освен чаши pushap те използват вложки ухо силикон. Ракла с vladyshami изглежда просто перфектно, дори ако е малък и podvisshaya.

В допълнение, те казват, че като на пипане, естествени гърди. Подплата за трикотажни бански копаене във форумите, където шият бански костюми, научих, че като подплата плат, можете да използвате така наречените supplex (специален плат за шиене банските костюми), както и много фин трикотаж, които шият дрехи. Въпреки това, според мен, е да отидете на шиене магазин и помолете за бански подплата.

Между другото, за много плетени бански костюми не се използва плат хастар. Но мисля, че това е необходимо, защото по-хигиенично и естетичен. Между другото, можете да шият, така че тя ще послужи като джоб за чаша! Как да се свържете с трико бикините? Срещал съм различни описания, но не дойде по-удобно.

Аз ви съветвам да плета много прост, но ефективен начин. Вземете любимите си панталони. Плета и фокусиране върху техните общи колони с йо или без йо, Независимо какво предпочитате вискозен плета таван. Старт, например, с колан, може да бъде точно там, вратовръзка дъвка или я включат в първия ред.

Първо, плета прави и след това да отнеме линията на бикините. Повярвайте ми, шорти, свързани с модела се получават удобно за Вас много по-добре, отколкото на някои описание на кафе! Ами изглежда, че най-доброто нещо за плетене и трикотажни бански костюми клирънс аз ще ви кажа! Много скоро се надявам да се изложат и модел описание за тези, които се нуждаят!

В същото време, фантазират и измислят! Може ли също така да създадете плетени бански - шедьовър! автор Oleksi, на материали oleksi.ru

трикотажни бански, плетене на една кука, бански, йо