за плетене

 

Можете дори да свържете бански костюми

Това просто не направи това, ако ръцете са златни. Както се оказва, дори можете да се свържете с бански! Най-лесният плажен костюм, включващи спици може да изглежда така. Модели за долната част на бански костюм, ние се нуждаем от следните мерки: poluobhvat талията, бедрата poluobhvat, дължината на продукта, от своя страна, дължината на средната част (т.е. от средата на кръста в предната част до средата на кръста отзад).

връзка може дори бански костюмНаправете чертеж на определени стандарти за тежка хартия. Плета от върха започва стегнат ластик, набиране на необходимия брой линии № 1,5 постепенно се увеличава до една линия след определен брой редове в съответствие с вашия модел. След включване до 3 см в спиците Св. Св. № 2,5, и добавяне на една линия с бедрата. модели, започват да се премахне линия (внезапно или постепенно. - в зависимост от модела, който са си поставили)

Свързване, така че двете половини правилно otparte влажна кърпа и сухо, а след това бод. За измерване на гърдите трико елече на подмишниците н и и 6 см над талията. Има нещо, което прилича на оглавник върха. Плетива, като се започне с най-дългата линия на игли № 2,5, плетени прибл. 2 / 3 височина, отидете на спиците № 1,5.

Продуктът вече е възможно да шие, плете ленти от цветни конци, и бански костюми, за да украсят с бродерия, копчета, цвят или първоначално вместо това да избере хубава отглеждане плетиво модел. По същата схема може да се привърже бански плетене на една кука, той ще бъде по-плътна и по-трайни от спиците и елече може да бъде свързана от отделните цветни квадратчета. Вземи повече открито бански костюми.

Разтопен бански костюм може да бъде направено чрез свързване на горна част и долната част на платното дантела плетене. Същият модел вратовръзка голям площад платно, което ще ви служи като Pare на плажа, и красив като ажурна шал - у дома. Въз основа на материали vayjem.com

бански костюм модел, ажурна, окото