за плетене

 

За деца така че хубаво да плета!

Най-често използвам за плетене списания, "Вал Свети Валентин" или "Пепеляшка плета", просто и ясно описани, плетиво за деца с описание на това не винаги е трудно да се разбере как и какво да правя. За деца, така че хубаво да плета! Обикновено аз просто не могат да преминат от един интересен модел за децата! Така че аз да споделя с вас! Плетива за деца с описание не е трудно!

Преди да започнете да плета някои модели за деца, бях свикнал да плета проба от прежда и игли за плетене на тези, които ще бъдат използвани в бъдеще.  С модел за плетене-лесно да брои броя на линии и редове в сравнение с описание в списанието. Аз обикновено проба vyvyazyvayu основните модел 10х10 cm  Ако пробата се получава чрез плетене за деца по-малко, след това ние трябва да предприемем по-дебели спици, и ако има повече, а след това, напротив, по-тънки спици.

Опитвам се да вземете прежда за плетене, подобна на тази, изброени в списанието. Плетива за деца с описание на практика! Искам да споделя с всички, които се интересуват от плетиво за деца с описание, добър модел на гащеризон.  Моите деца ще се радваме да го носите през цялата година, но през лятото е твърде топло. Хареса ми този модел и удобна закопчалка, и свободен стил. Открих, че това описание в списание "Val Валентин," 1 / 2000.

Моля, имайте предвид, че това списание е толкова разбираемо предвид плетиво за деца с описание, което, дори и без много опит, можете да вземете на този модел за деца. Тя се нарича "жирафа костюм за деца".  Аз не vyvyazyvat модел, и костюм униформа, само еластична по краката и шията плета в различен цвят, и украсена с красиви бутони в предната част. Описание на плетиво за деца от думи към дела!

Различни данни за размер 86 ​​са показани в скоби. Материали: прежда (100% вълна, 135 m/50 ж) 250 (300), взех една кърпа плетене прежда наситени основни цветове на синьо, и за море-зелени венците.  Спици 3 и 3.5, 6 бутона за закрепващи; някои необичайни бутони за декорация (толкова хубаво poukrashatelstvovat за деца!). Основният дизайн, спици 3.5: на предната повърхност на серия = лицевите контури на лицето, ромоня ромоля редове линия.

Eraser, спици 3: плета последователно едно лице, един с непочистени шевове. ОПИСАНИЕ НА ПЛЕТИВО Dial на десния крак 58 (62) контури резба за венците и плете 2 cm еластична. Освен това, пред плетката. За да добавите наклон от двете страни на всеки десети ред 3 пъти в 1 (6 пъти 1) КС, след това на всеки 8ми ред 4 пъти до 1 (1raz1) бр = 72 (76) бр.

На височина от 24 (26) см в 70 (76) се нарежда близо от двете линии страни Edge и напуска временно 70 (74) бр. За левия крак плетене е сходна.  За транс плетене това: първо 35 (37) бр левия крак и в 35 (37) на десния крак да напусне временно, за да събира нови ръб метал, свържете последните 35 (37) бр левия крак и първите 35 (37) бр, десния крак, нов тип метален ръб. В тези 72 (76) панти право да плетат.

На височина от 45 (50) см близо до мишниците и от двете страни на всеки 2-ри ред 1 пъти 2 и 3 пъти в цикъл = 62 (66) бр. На височина от 55 (62) см в близост до врата srednie14 линии от двете страни на тях във всеки 2-ри ред 1 пъти 4, 1 път 3, 1 и 2 пъти по 2 пъти в една линия. На височина от 59 (66) см в близост до рамото на останалите вериги.  Описание на плетене обратно: плета на врата, както преди. На височина от 59 (66) см в близост до врата означава 24 линии от двете страни на тях във всеки 2-m стр. 1 пъти 1 пъти 4 и 2 линии.

На височина от 61 (68) см временно ляво на рамото на останалите 13 (15) бр. Описание на монтаж плетене: подробности за кълцане модел, хидратира и се оставя да изсъхне. Run странични засилване и ставите. Dial на предната част на врата около 55 линии и задната марж от около 45 линии на конци за дъвка еластични плетени 2 сантиметра. В края на ръкавната извивка резултат от 103 (113) линии и вратовръзка 2 cm еластична.

Към задните ленти рамо на ръба на циферблата плоча за ръкавна извивка 5 бр, поставени в работата на 13 (15) панти на ръба на рамото и врата лайсни 5 бр и плете 2 cm еластична.  В предната лайсни рамо да изпълняват по същия начин, с височина 1 см vyvyazat 3 дупки за бутони: толкова близо до 4-ти и 5-та линия, 12 и 13 (13 и 14) и 19-ти и 20-ти (21-ти и 22-та) на цикъла. На следващия ред отново да наберете тези цикли. За деца, така че хубаво да плета! моделЗашийте бутони на задната табела рамото.

Украсете с цвят костюм закопчана да ви хареса.  Надявам се да се радвате на този модел и вашите деца ще изглежда модерен и оригинален.  С това описание на плетиво за деца прости и приятно изживяване! Мамо, акции нека плетене модели за деца с описание! Въз основа на материали www.baby.ru

Подобни публикации:
  1. ажурна

описание на плетене, плетене на една кука, модел, цикъл