за плетене

 

Схеми на плетиво за деца

Модни се променя непрекъснато, ни предлага все повече и повече възможности за облекло и изграждане на жилища. Но без значение колко време мина, без значение какво в. напреднали, едно нещо остава непроменено: обзаведени нашата къща, тя си мисли не само за това как най-добре да подредите мебели и други предмети от бита, тя се опитва да украсяват интериора на приятни дреболии.

Досега, арабски и азиатски страни, между пясъка и слънцето, жените продължават да се занимават с тъкане и плетене. В продължение на дни те прекарват на занаятите, но веднага след като работата е свършена, без статия или да останат у дома или паркирани мъжете им до най-близкия магазин за подаръци. Там, като правило, туристите ги скъсат с невероятна скорост е толкова хубаво да се върне от пътувания шалове, килими и юргани ръчна изработка!

Ръчно плета е един от най-старите и престижни форми на бродерия. В древни времена, само на мъжете било обвързване жени на плавателни съдове не са позволени. Но в продължение на векове се е променила: човекът започва да се реализират като единствен защитник на семейството, и придобива статут на домакини жени. Той е от този момент започва ерата на бродерия.

Възрастни жени са били обучавани на кораба дъщери, които, като женен и се предава уменията си на момичетата.  Докато работи върху продукта, всеки любовница се стреми да създаде нещо на собствения си, уникален. Ако булката, изготвяне на самите dowries, може да направи с ръцете си и полезни в същото време на оригиналното нещо, което в следващата къща, булката със сигурност ще приключи през сватовство, а след това на сватбата.  Днес, занаяти са все още в търсенето.

С идването на мода на всички прост, но гениален, много дизайнери и модни дизайнери да създават колекции все повече използват ръчна бродерия и скъпи тъкани се съчетават с плетене.  С куки и игли могат да се правят със собствените си ръце най-различни неща за дома. Преобрази до неузнаваемост интериор уютен одеяла и възглавници, въздушни завеси, цветни панели, елегантен салфетки и покривки за маса, постелки за тоалетна и баня, бутилки с гореща вода, за да чайници.

Тези продукти могат да бъдат свързани с всички от един и същи игли и куки, както и други забавни машинарии, приятен за очите и подобрява настроението.  Така например, децата ще се насладите на вашия подарък мека играчка, направени от пухкави разноцветни прежди.  Всяка жена решава сама за себе си какво плетива или спици. И все пак кука по-подходяща за производство на хавлиени кърпи, одеяла и калъфки за възглавници, шапки и шалове.

Спиците удобни плетени неща като пуловери, рокли, шалове.  Много шивачки за създаване на оригинални продукти се използват две или дори три вида плетене.  Например, ако един топъл пуловер, ръчно плетени от мек цвят вълна зехтин, добавете малко бяло цвете, направи кука, може да получи много добра комбинация.  Има много техники и видове плетене цикли.

След като сте ги усвоили чрез нашия сайт, ще се научите да създавате с ръцете си по един наистина уникален неща в една среда, която ще се появи по-ярка от личността на външния си вид и вашия дом. Въз основа на материали www.zoluhka.ru

Подобни публикации:
  1. схема на плетене схема

    плетени дрехи, кука, игла за плетене, плетене