за плетене

 

C Откъде да започнем плетене?

C Откъде да започнем плетене?  Преди да работи добре теми да вдигне желания брой допълнения и пране. Когато продуктите можете да използвате всеки схема в опростена форма. Първо трябва да изберете снимка за наличните теми.   След това обемът на извадката 15X15 cm вратовръзка верига от линии и въздух от нея vyvyazat схема, така че веригата не е договор.

Тази верига може да се привърже с по-дебела кука или плета 1-ва линия рисуване върху него да мине по-вериги въздух.   Не трябва да се свиват на изображението и колони край. C Откъде да започнем плетене? ПлетиваEdge колони са верига от въздушни линии по височина на картината в началото на серията и колона, съответстваща на височината на картината в края на серията (верига и колона на фигурата не е включена.)

Готови ли сте да се простират на пробата във формата на квадрат и за поставяне на тепиха за гладене. Otparte проба няколко пъти през влажна кърпа.   В същото без значение какъв вид на автомати не сложи кука желязо, а само леко я докосна с мокър парцал. Продуктите могат да започнат да плетат от горната и долната част. Ако плета спици по-долу, след това не се започне с декоративни елементи.   Piping се изчислява и се извършва след монтажа на всички части.

Ако продуктът е годен подкожно или колони с йо, тя се изчислява в колони и редове.   Ако фигура се състои от две или повече колони, а след това на продукта се изчислява в схемите на ширината на информация в редиците, цифрите за височина. Тъй като рисунки, изпълнени с кука, а голям, той е по-удобно да се изчисли продукт чрез прилагане на проба за модела.

При изчисляването на продукта за деца с голям модел не се препоръчва да се раздели от краищата на платното за повече от две части.   Завършени части са необходими да се простират на модел и otparit, а след това шият и вратовръзка. Въз основа на материали nitkami.ru

Йо, йо, схема, игла за плетене