за плетене

 

Плетива за деца схема

Напредъка: Naberaem 79 цикли. Първо, плета 4 реда на изделия от каучук. С цел в това, което следва, ние бяхме в състояние да се свързва с капачка ryushu, плетени в предната част на броя на сърмени конци цикли. Сега отидете на британската банда и плете 40 реда.

Разделя на 3 части, панти, и плета гърба на ОСП, както и петата в чорап. Плета една верига от 60 линии на въздуха, не се прекъсва нишката обвързването на долния край на шапката и плете още 60 линии на въздуха.  Накланяща Плетива и плета един ред SC. Ние вързани на дъното на шапки и вратовръзки в същото точното време.

Сега, една нишка на контрастен цвят плета ryushu на предни и задни капаци, като на снимката.  Ryusha: * в първата линия подкожно, пропуснете следващия ви, в третата колона на линия 4 йо, пропуснете четвъртия.  След това повторете от *. Британската Gum: Броят на вериги трябва да се дели на 2 1 линия симетрия. 1-ви ред: K1, 1 йо, не премахват на 1-ва provyazyvaya, на десния игла. Повторение от началото на серията.

2 и всички следващи редове: преди всяко сърмени конци йо правите, не се стреля с непочистени шевове provyazyvaya, цикъл с йо счита за една линия и вратовръзка в предната част на предната стена. Въз основа на материали www.knit4baby.ru

Подобни публикации:
  1. шапка, плетени шапки
  2. Модни Плетива

линия, йо, йо, игла за плетене