за плетене

 

За плетене на една кука деца

За деца плетене на една кука. Аз рядко държат на куката в ръката си. Но по-голямата ми сестра Katusha голяма шивачка в това отношение. Кейт от детството си предпочита да плетене на една кука, а не плетене.

И това е много добър. Плетене на една кука децата лудост, която е станала неразделна част от живота си. Създаване на нови модели, тя въплъщава творческото въображение, изразява своята индивидуалност. Създаден от имиджа си е уникален с правилния избор модел, цветовете на прежди, стил на продукта.

Плетене на една кука деца от начинаещи до майстори! Разбира се, умение идва с опита, и тя също учи в едно време, опити и грешки, учене техника плетене на една кука, и досега тя се отваря нови нюанси на този занаят. И аз искам да споделя с посетителите. съвети от сестра ми за плетене на една кука за децата ви носи радост. Нека започнем с инструменти, а именно избор на куката.

За деца плетене на една кука плетене на една кукакуки са метал, дърво, кост, пластмаса. И те с различна дебелина (от 0,5 до 15,0 мм) и дължина (кратко за нормална плетиво и плетене на една кука дълъг, за да Тунис). За плетене лентови устройства използват различни вилици с кука стик. Сестра ми предпочита стоманени куки.

Те не са износени на прежди, почти няма завой, не се счупи и не петно ​​ръцете си и прежда. Ако тънката нишка да вземе мазнини кука, на трикотаж е отворен работа с по-големи отвори. В плътна тъкан може да бъде получена с помощта на дебела прежда и кука дебела или тънка и деликатна niti.P кука Crochet толкова сигурен! Плетене на една кука изисква специални точност при отчитане на броя на вериги или барове, или картина може да бъде нарушена.

И сестра ми посочи, че точността на изпълнението на даден продукт или един мотив и до голяма степен зависи как плътно опъната струна, от неточни движения на ръката и кука вериги и барове с различни размери са получени. Ръцете и куката трябва да се движат гладко в същия ритъм, но нишката се отпуснете свободно и стабилно.

Друг съвет от сестра ми, ако имате и най-малкото съмнение, че преждата не може да бъде достатъчно, тази работа ще се отнасят само до. Купете си прежда с акции и да се забавляват с плетене на една кука. Предпочитаният прежда да плета на светлите цветове са по-добре виждат и така цикъла, и барове. Надявам се, че съветите на сестра ми да ви помогне линк ръцете си малко бебе необичайни неща. Въз основа на материали www.baby.ru

ажурна, плетене на една кука, плетене на една кука, плетене