за плетене

 

Плетива за деца прекрасни неща

Днес искам да говоря за това, което прекрасни неща, може да бъде създаден, благодарение на творчество и изобретателност. Моята сестра Катя голяма част от любовница на бродерия, плетене на една кука любимите си хоби. Схемите, които тя трябва да използва, тя се развива, и тя е получила необикновени неща. Кейт наистина искал да оборудват дома си.

Тя особено обича да схеми за плетене на една кука салфетки от списания за бродерия. Когато тя плетене на една кука салфетки, с цялото си внимание е фокусирано върху това как най-добре да затегне примката на салфетка, че всички изглеждаха много красиви, и че е безопасно. И много дизайна на този трикотажни красота отнема време и мисъл.

Плетене на една кука, схеми, които се използват в същото време всичко това е, че се повтаря няколко пъти на един и същ елемент. Това рядко се случва, ако плета една салфетка, след което веднага първи път всички много успешен. По принцип, когато за първи път плета кърпа за вашия дом, шевове и отвори не се отделят много гладка и красива.

Плетива за деца прекрасни неща, моделЗа да се опита, не е необходимо, защото след като многократно изпълняват едни и същи действия, всичко, което получаваш. Катя също не е веднага започна да получава гладка и красива елементи. Казвам ви това не е просто. На последния си рожден ден на сестра ми ми даде един шал (виж снимката). Плетене на една кука обикновено се дава един и същ повтарящ се елемент, от който е кърпа.

Кейт видя сладък и салфетки въведе схема, която може да се направи от този необичаен шал. Тя използва схема на "опашка на паун", не е само тънки памучни конци, и дебели polusherstyanye.P искам да говоря малко ажурна плетене. По-добре е да използвате плоски прежди, след това мрежести модели са по-красиви. В насипно състояние текстурирани прежди или просто не може да натовари детайли планираните модел.

И аз искам да видя крайния резултат е тънка прежда ще даде по-детайлен преглед на салфетка. Но ако решите да вратовръзка шал, като моя, а след това, разбира се, ще трябва да се използва дебелина прежда по-добре от светли цветове, тъй като се вижда ясно модел. Плетене на една кука, много популярна схема тема във всяка общност, много полезна информация може да бъде намерен. Въз основа на материали www.baby.ru

плетене на една кука, плетене на една кука, схема, фигура, модел