за плетене

 

Плетене на една кука е много чести

Плетива кука! Плетива кука - много често срещаният тип на декоративно - приложно изкуство. С течение на годините, тя е обогатена с нови техники и сега помага да се създаде много красиви и удобни неща. Плетене на една кука плета шивачка всички страни от незапомнени времена, както и серия от феновете на този вид ръкоделие се увеличава всяка година.

И това не е случайно. Плетива кука - е забавно и вълнуващо. Като топка от прежда и кука , както и прикрепване на фантазия, можете да създадете много шедьоври! И моя сайт ще се опита да ви помогне с това. За начинаещи, плетачи, аз написали урок по плетене на една кука. В "схема" ще бъде постоянно добавяне на нови проекти и модели за тях.

Плетене на една кука е много често банскиA ветеран плетачи ще намерите богат избор от модели плетене на една кука кука. Това е модел за възрастни и деца: пуловери, якета, шапки, шалове, шалове, чорапи, ръкавици, рокли, върхове, бански костюми. вътрешните работи на дома ви ще станат много по-интересни и по-удобно, ако обвържете кука на описанията и схеми, представени тук, каре калъфка или кърпа. Надявам се, че този сайт ще вдъхнови всички любители на плетене на една кука да създават свои собствени, уникални произведения!

Желая ви късмет! Сайтът използва описание на моделите за възрастни и деца, плетене на една кука схема, публикувана в периодичния на местни и чуждестранни издания, различни години на освобождаване. 12.09.2009. Виж, колко прекрасен! Този детски чанта, "Bunny", свързани с кука, наслада си принцеса!

Аз нямам съмнение за това. Вземи куката и конци скоро - и се захващаме за работа! 03.09.2009. Аз предлагам един прост модел шапки с помпони за деца да бъдат изпълнени, че не трябва да се притеснявате за формата. Просто се събират на горния ръб на формата четирите ъгъла, които са украсени с различни цветове pamponami.

02.09.2009. Собствениците на луксозни размер препоръчваме да обърнете внимание на един интересен яке с асиметричен цип. За следващата есен той е много удобен

шапка, плетиво схема, бански, плетене на една кука