за плетене

 

Плетива за бебета трикотажни подарък комплект

Първият пост ще изложи, може би първото нещо, което ви трябва за новородено бебе или дете. И това, разбира се, ще бъде изтъкан подарък, определени за изпълнение кит. Нека видим какво е то и какво има и какво е, всъщност, свързани. Ще започна с презентация килим. Това е такава голяма част от трикотажен плат, украсени с плетене на една кука и с размер от 100 * 100 сантиметра.

Въпреки че, честно казано, малко Pobol. По-рано пред внуците си, аз по някакъв начин е безразличен към черга. Не, те ме харесва, но представете си, че това по някакъв начин трябва да изтриете ... Наистина, през миналия век, не е имало специални прахове, и по-ликвидни средства, да се грижи за вълнени продукти.

Плетива за бебето Комплект за плетене на една кука плетаИ когато първото внуче е роден, аз реших да го връзвам с малки pledik, само за да бъде приключена. Но се оказа, ... но се оказа, че това е просто незаменим нещо в гардероба на бебето! В плета карирана приключи доста удобно малки, ако отидете на разходка. И пелени дава много мека, но в същото време плътен.

Plaid Одеяла руно използва като в една и съща количка или легло. Те могат да покрият бебето ви, докато пътувате в кола ... Мога да кажа за двете си внуци сега: те не са в съгласие да спят под одеала, те са изпълнени само одеяла. Обратно в комплекта за извличане на част от комбинезон за завършен.

Размерът на 50-62 см, т.е. на възраст 0-4 месеца. Не се плаши от перспективата за безкрайни затваряне и отваряне pugovok. В действителност, не е задължително да отмените гащеризони до края. Стига да се освободи само 2 или 3 бутона да се обличат бебето. Трикотажни Джърси много гъвкави, добре опъната, така че е идеален за детско облекло.

Zip, и може да бъде по-удобно, но е с фиксиран размер и поради това продуктът на практика не се простира на дължина. А закопчана костюми имат право да расте заедно с бебето в продължение на 3 4mes.! В подарък пакет за извличане дори включва чорапи и 2 капачки. Една малка шапка, просто достатъчно да се извлече и 1-1,5 месеца.

И второто е по-голям от 2 до 4 месеца. За плетене Този комплект е избран всички вълнена прежда внесени меки Merino клас. Плетива не е хоби и професия. Плетива - това е моят живот! Въз основа на материали club.osinka.ru

Подобни публикации:
  1. се

плетене, плетене