за плетене

 

Плетива за деца мода и аксесоари

Разделът представя модел на дрехи и аксесоари за бебета от раждането до 3 години, свързани с игли: жилетка, рокля, обувки плетене "Нежност", обувки плетене "Моите цветя", обувки плетиво за начинаещи, плетене обувки за новородени.  Плетива за деца - едно много приятно изживяване.  Плетива за бебета не отнема много време, а след това колко е хубаво да се види Чад си неща, свързани с техните ръце.

Нещата, свързани с любовта си към бебето си, ще си ръце топло. За плетене детски облекла е желателно да изберете преждата ярки, цветовете на очите приятен.  Много внимателно, за да изберете прежда за плетене бебешки дрехи.  Летни модели, те предпочитат памучни прежди за зимата - вълна или акрил.

Не всички вълна е подходящ за детско облекло, и по-специално за кърмачета.  Козината трябва да бъде качествено, а не бодлива. Това е най-подходящ за тази прежда Merino ekstrafayn (extrafain). Производителите на писане, който мериносова прежда ekstrafayn не предизвиква алергии.

Малките деца са алергични към вълна. В такива случаи, можете да плета от акрилна прежда качество. Акрилна прежда е "sherstopodobnoy", т.е. неговите свойства подобни вълнена прежда.  Много производители вече произвежда широка гама от прежда специално за детско облекло.  Това е чист памук, вълна или акрилни влакна и смеси от тях.

Смеси са много добра комбинация от характеристики. Ако искате да асоциирате топло нещо за едно дете, но не ви допада вълнена прежда, и от 100% синтетични плета не искате смес от акрилни с памук да се прилагат в такава ситуация.  Тъй като 100% памук - тежки, плътни, не гума, и в комбинация с акрилна прежда е по-лека, гъвкава и пухкави.

Повече за оперативни свойства на преждата, в зависимост от състава на влакната може да се прочете тук: Въз основа на материали www.korolevstvo-masterov.ru

обувки плетиво, обувки, плетене на една кука, рокля, схема