за плетене

 

Плетене на една кука за деца

Плетене на една кука за деца е един от най-приятните дейности, които можете да си представите. Можете да създадете уникална със собствените си ръце и уникални гардероб за вашето бебе. Дрехи като нищо друго не може да отвори вътрешния свят на детето си.Плетене на една кука за деца включва плетени блузи, поли, рокли, фланелки, шапки, чанти, плетени pinetok и чорапи.

Плетене на една кука за деца плетени пуловериВ секцията на нашия сайт плетене на една кука за деца ще намерите модел, който ще зарадва Вас и Вашето дете. Използване на схемата за плетене на една кука за деца под силата ви ще се свърже хареса една рокля или пуловер. Облекло част от плетене на една кука за деца ще се затопли детето си в лошо време и създават усещане за комфорт в топлия сезон, и най-важното го правят различен от другите.

Планове за плетене на една кука за деца ще ви позволи да се създаде уникален дрехи на децата. Плета с удоволствие! Ажурна рокля за момиче. Вие ще трябва: 400гр вискозна прежда с лурекс (400m/100g), кука номер 2. Облечи лекота Air.

Ще ви трябват двеста грама малки х / мека памучна прежда с цвят кайсия, 3 бутони в мелодия, на кука номер 2, 2,5 и 3. Плетене на една кука за деца - пълно розетка. Ще се нуждаете от 200 грама на прежди с ресни розов кука № 4. Ще се нуждаете от 120гр на акрилни прежди от среден дебелина светлорозов цвят, 100 грама ярко розови и бели цветя. Ще се нуждаете от 200 грама на прежди лилаво и 3 бутона за да съответства на кука номер 3. Poluver в бели и розови ивици и шал.

Ще ви трябват 400 грама на розово прежда, 150 g бяла прежда, една кука № 3, 3,5 и 4. Green-бял пуловер и шал. Ще се нуждаете от 400 грама на зелени прежди и 50 г бяла прежда, една кука № 4. Ще се нуждаете от 400 грама на тъмно жълти конци, кука № 4. Ще се нуждаете от 300 гр на бяла прежда и 50 грама червена прежда, куки плетене на една кука, номер 4, и 5.

Ще трябва 250г червена прежда 100гр синя прежда, кука номер 6, 3 червени бутони. Въз основа на материали от моя vyazanie.ru

плетене на една кука, плетени пуловери, плетене на една кука, деликатен