за плетене

 

Плетене на една кука шапки за децата

В основата на това ние да вземе shemki тук, но в плета ще направи своя собствена промени. Hat, получени чрез optogalvanic виж бележки 48-50 (много се надявам, че някой да не ги бъркат): Всеки ред започва с CE 4 - 3 линии на нарастване и CE за arochki. Сам модел шапки vyvyazyvaetsya като т. нар. кърлежи - 2 канала, разделени от CE arochku в предишния ред. Разширяване на дъното до желания диаметър е еднакъв за сметка на добавяне на шест кърлежи във всеки ред.

За да ъглите на увеличаване на областите, които не рязко разграничени във всяка печалба, направени от следващия ред компенсира наполовина в сравнение с предходната сегмент. Така че, 4 CE затварящи се на ринга. 1 пени. - 4 CE (3 линии и асансьор за arochki вд), 11 CH. 2Т. - Във всяка от предходния ред arochku provyazyvaem 2 CH разделени от CE

Оказва 12 т. нар. кърлежи. 3p. - Започнете да направи отстъпки, отбележете. Във всеки следващ ред на нарастване на тези кандидати ще бъдат шест. Идеята зад това е да се получи допълнително отбележете provyazyvanii arochkami между предишния ред. 4P. - Осъществяване на шест увеличава, кърлежи всеки 3 кърлежи на предишния ред. 5 пенса. - Осъществяване на шест увеличава, кърлежи всеки 4 кърлежи на предишния ред. 6p. - Не на плета се увеличава.

Във всяка от предходния ред arochku плета 2 CH, разделени от CE 7P. - Осъществяване на шест увеличава, кърлежи всеки 5 кърлежи на предишния ред. 8P. - Не на плета се увеличава. Долната започва малко близки.

9P. - Осъществяване на шест увеличава, кърлежи всеки 6 кърлежи на предишния ред. На тази цел, и по-нататъшно увеличение до желаната дълбочина на плетени шапки и без тях. С числото Пи съм приятели, а роднина, дойдох дъното на 13 cm Series имам 26 от началото плетиво шапки и полета за височина до 17 см за полета provyazyvaem 2 реда на СК.

Във втория ред направи отстъпки във всяка една от 5-та колона. На следващия ред във всяка колона на предишния ред върха provyazyvaem облекчение колона и CH. По този начин кука № 2,1 provyazyvaem три реда на полета. След това имам закачен на № 2,5 и provyazyvaem още 2 реда. Снимката показва, че полетата са перпендикулярни на самата капачка от първия ред на provyazyvaniya. Последната серия provyazyvaem rachim стъпка кука № 2,1. Според последното преброяване съм показал прилича на шев.

Hat готов! Може би в някой области provyazyvanii помогне тази снимка. Аз му изпратих Osinochka под формата на въпрос. Вариант номер 1 - е вярна. Vyvyazyvaem в една колона - облекчение, във втория - нормално, и т.н.

Пол може и трябва да otparit. Квотите за полета може да бъде направено по-често, по-важното е да се гарантира, че те са разпръснати равномерно и не влезе вълна. Обичам тези цветя и в живота, и плетене. Много лесни за изпълнение и красива. - № 2,5.

Размерът на розите зависи от избраната прежда, кука и набра номера първоначално CE във веригата. Никога не съм ги набрани naglaz като често превръзка на една и съща шапка и малко повече - точно както не бях щастлив. Но за първи път, разбира се, трябва да отидете от опит. Като основа ние приемаме тук тази shemki. Труда на веригата за доставки от 69 CE 1 пени. - В петата верига верига provyazyvaem CH.

Следваща една линия през следващите CE вериги ние вратовръзка 2 CH разделени от CE Плетене по този начин до края. 2Т. - Плета 3 CE лифт и ред на работа. В първия arochku provyazyvaem още 1 CH 3 CE и 2 CH. До края на серията във всяка arochku provyazyvaem 2ch 3 CE, 2 гл. 3p. - Във всяка от предходния ред arochku provyazyvaem до 9 CH. Първият венчелистче започне с 3 CE

Ние се обърна розетки rulikom, добре, всичко. True далечно разстояние от три до равенство, но си струва. Shemki не ми импровизация. Много удобно, когато правите легла. Плета една верига от 15 CE

Във втория цикъл на веригата provyazyvaem RLS. До всяка линия до края на веригата - polustolbik 2 CH 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 1, 1 polustolbik, 1 сц. Крилото се завърта в обратна посока по реда огледало provyazyvaem - 1 подкожно, 1 polustolbik 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 2, 1 polustolbik, 1 сц. Ние се свържете с SS върха.

След това следвайте SS (само с помощта на листа) provyazyvaem бразда в средата листа. Vyvyazyvaem допълнителни 25 CE - 10 CE за стъблото и 15 CE за втори лист, който е подобен на първия vyvyazyvaem. Върни се в горната част на дръжката с помощта на същите SS. Ние събираме 15 CE за третото листо и го provyazyvaem както и предишните две. Клонче на листата готов.

Последните 2 снимки, показах как могат да се обърнат. В първия стандарт клонка, грижи за нищо. През втората снимка листата са подредени така, че на трети шапка от MC. Смътно прилича на лилия. В основата на това ние да вземе shemki. Не няма да се промени почти нищо.

Но аз винаги остават стая за 7-та листа, въпреки че в първоначалните шест от тях. Е, в оригиналната цвете още в зародиш, и винаги съм изгорял. Можете да започнете с 2-CE и първият от тях vyvyazat 12 НС. Мога ли да направя един цикъл на мързеливи и от една CE vyvyazat, а след това 12 SC и дръпнете свободния край.

По този начин Можете да затегне средата на стегнати. След това се обединяват в една пръстен за използването на СС и от първия връх vyvyazyvaem CE и RLS. Vyvyazyvaem 11 CE (10 CE - бъдещето на база венчелистче и увеличение на вд).

Във втория вериги линия плета ЮЦ, след това на всеки връх на веригата - 1 polustolbik, 6 CH, 1 polustolbik, 1 сц. (Всички колони в половин цикъл верига vyvyazyvayutsya, защото тогава ще трябва да направите, е да впрегне за втората половина на цикъла, така че когато надникна една трета.) Прикрепете венчелистче на база, център, два бара vyvyazyvaya основание. Труда на веригата за доставки от 11 CE и по същия начин provyazyvaem втора венчелистче. По този начин съвпадат и всички следващи листа.

Rail може да бъде контрастен цвят и могат да бъдат едни и същи. Прикрепете конец и използване на SC свързва всички венчелистчета един по един на задната полу-линия. На върха на всяко венчелистче provyazyvaem 3 CE Вероятно съвети са остри.

Това е всичко. Rim на шапка в последния е, усукване в флагелум от шест нишки с различни цветове, връчи му шапка, завързани краищата и тъчаха една опашка, която се дърпаше и зашити монограм. Monogram себе си можете да направите по различен начин. Можете да vyvyazyvat верига на маркировката и да ги шият, но можеш с вестибюл на ставата. Това е, което е по-близо.

За да шапки dyrchavyh ми харесва да го както искате, и след това да се шие. Е, тук е всичко. За тези неща, сладки момичета osinochki, нека да ме напусне. За съжаление, ако нещо някъде не е показано.

Опитах и ​​наистина се надявам, че някой може да помогне на моите уроци. Въз основа на материали www.liveinternet.ru

схема, една кука, цвете модел