за плетене

 

Плетива деца

По време на бременността, често желание да porukodelnichat и да направи ръцете си някои уютни и приятни подаръци за бебето ви - това е почти инстинкт, в продължение на векове жените се подготвят за среща ... Ако не знаете как да плета, или не всички плетене получите, но искате нещо да се подготви за бебе, дойде и направи разбира плетене деца. Класове имат клуб-консултативен.

Заедно да обсъдим какво може да се дължи на новороденото (какво е необходимо да се подготвят за първите месеци на бебето на живот).  По време на сесиите ще могат да се свързват почти всички зестра за бебето: обувки и чорапи, шапка, трикотажни catsuit, zhiletiki, блузи, сака, рокли и sarafan за момичета, бебето шапки, panamku, деца reytuziki, пуловери. pledik одеяло и една количка, играчки за бебето.

Тези неща не трябва да бъдат функционални, удобни за бебето и щадящи околната среда, но също така и добре свързан с последните модни тенденции. И тук ние ще Ви помогнем списания и каталози от Франция. Както знаете, на френски - първият изобретател на света. Трикотаж за децата им са прости и лесно да се направи.  И ако такова нещо е свързано с майка си или баба - тя е красива двойно.

В клас ще научите много трикове за плетене, която се създава нашите баби, в много прости думи (например, просто вратовръзка как да плетат чорапи топ Raglan, как да завърши). Много често в списанията за плетиво описания и схеми са твърде сложни и объркващи. Ние postorayus от усложнения. Плетива бебета обувкиНашето мото е да плета - проста, лесна и красива!

След приключването на курса ще можете да се движите в дневника схеми, модели, да научат основните принципи и може безопасно да бъдат взети за плетене вече притежават! В нашия опит ще откриете, че плета - това е лесно и забавно!  Чакаме за бъдещи майки, майки, които вече имат деца и искате да ги вратовръзка това, което искате, баби и дядовци и всеки, който иска да плета за цялото семейство! Ела!

В клас ще плета бебешки дрехи и играчки: обувки за малко краката. Научете се да плета обувки: как да се изчисли на линия за различни фута размер, как да плетат чорапи на игли, как да се направи обувки за zavyazochki.  Комплект дрехи за изписване от болницата. Това е първата рокля изход на бебето. За pevogo от дете, вероятно ще се нуждаят от шапка или шапка, блуза, ключалки плъзгачи за пелени.

Сокс капачки за новородени. Бебета шапки, изработени от памук или вълна във формата на главата с ушите или без. Плетене бебе шапки: как да се изчисли на линия около обиколката на главата, как да се направи модел и да се свържете желания модел. Изборът на започват да плета: шапка, монтаж шапка, шапка, каска, шапка-ягода за момиче или друг любим модел. Zhiletik за бебето. Това, което се побере в най-бързо и е много удобно за детето.

Sviterki бебе с удобен катарами и безалкохолни ставите.  Да се ​​научим да правят модели пуловери, костюми и рокли, и да се изчисли плътността на обръчи от плетене на необходимите модел. Плета избрания модел, шият, обвързване на региона. Облекло за момичето.

Plediki в превоза, цвят и модел зависи от вашето въображение.  Плетене модели на основните модели, като например гладки, жартиери, гума, дъвка патент, гайтани, жакард модел, ретикуларната модел, перлена плетене, ивици (хоризонтални и вертикални), натъртвания. Да се ​​научим да прочетете схема в различни списания, определени линии, серия, как да се прочете модели. Научете се да шият части, да направи чист шев, дантела ръба на примера pledika в смесица техника.

Трикотажни играчки - играчки, плетене е много приятен и интересен, като много творчески идеи, като например котка да спи по-голямата част malenikih. По-големите деца могат да се отнасят малко животно или снежен човек с шал и шапка. Различни интересни трикотаж - кърпички за Великден и пиле, плетене на една кука.  Класове на плетене деца е Ирина А. Романова. Можете да се запишете се свържете с нас по телефона (499) 133 6657, (499) 1331539, (495) 3369700 в работно време.

Можете да се регистрирате чрез попълване на форма и нашият мениджър ще ти се обадя на определен телефон в близко бъдеще. Въз основа на материали www.magichild.ru

плетени играчки, обувки, рокли, трикотаж, веригата модел