за плетене

 

Плетене на една кука за malyshey21

Реших да споделя тези прекрасни описания, които аз използвах, когато бях плетиво за бебето си. Тези подкрепящи съм свързан, когато не знаят пола на бебето. И когато тя научава, че купи розова панделка и otdekorirovala целия набор. Теми: 150 гр. х / памучни прежди (180m/50 ж).

Hook: 2.5 Брой на реда първо: * 1 колона с йо, 2 въздушни линия, повторете от * до края на колона с 2-ри ред йо: 1 колона с Йо Йо първата колона от предишния ред * 1 колона с йо във въздуха линия на предходния ред, 3 въздух линия posvtoryat от * до края на колона с Йо Йо последната колона от предишния ред.  3-ти ред: плета като 2-ра линия, но изпълнява в четири въздушни линии.

1-ви ред: свържете верига на 4-въздушни линии и да го свържете към пръстен свързващ колона.  В пръстен с 8 SC. Run 2 повече редове от всеки осем SC. Издърпайте петелки по низ.

За да започнете плетене яке напълно с главата надолу. Линк верига от 143 самолета плюс три линии pteli възхода и плета два реда колони с йо.  След това плетени 13 редове на RIM (= 333 бара). Продължавайте да работите основния модел (= 399 цикли).

След 4 реда на плетиво от началото на основната схема на разделение на работата и повече подробности на плета отделно.  В ляво перваза да продължи основния модел, както и преди, първата 67 линии, добави линия (контур = 68) и след това плетени права. След 17 см от началото плетене левия ръб да довърши работата си.  На левия ръкав плета 66 вериги за продължаване на основния модел, добавете линия (контур = 67). На 12 см от началото плетене на ръкавите да довърши работата си.

За да добавите резервна линия, след това продължете основната линия 131 модел, добавете линия (контур = 133). Плета прави.  След 17 см от началото да си довърши работата. За десния ръкав да добавите линия, линия 67 да продължи основния модел (= 68 цикли). На 12 см от началото на ръкавите да довърши работата си. За десния рафт, за да добавите линия, линия 67 да продължат да плета основния модел (= 68 цикли).

Плета прав, 17 см да довърши работата си.  Събрание: направете страна шевове и дъното шевове на ръкавите. Деколте вратовръзка ryushem. По долния край на ръкавите да изпълняват в поредица от НС и Ryusha.

Вертикалните ръбове на рафтовете и долната част на якето вратовръзка първо следващите SC. Плъзнете панделка сатен през отворите в предната граница ред.  Свързване на две "подутини" и ги шият на рафтовете. Кука: 2.5 Брой на първата серия (кръгови): * 1 подкожно, 3 въздух линия, 1 SC в първия SC, пропуснете 2 бр база, повторете от * Отворите за бутона: пропуснете три колони, без да Йо, който върви 3 въздух цикъл.

Линк верига от 54 самолета плюс два кръга повдигане вериги и плетени модел с триъгълници.  След това продължете основния модел.  За да добавите конусни страна на двете страни, от ръба на мозайка във всеки 2-ри ред два пъти PA2 линии в един ред 5 пъти в една линия, включително модел на добавената линии (линия = 71). На 13 см от ръба на Dial-да оставите дясната страна за известно време слотове 3 линии.

A 35 см от ръба на Dial-да оставите връзка за мишниците с тия 29-37 та и да завърши двете страни поотделно. От страна на гърба, за да запази мишниците във всеки ред има време три пъти по една линия и два кръга.  Чрез 44 cm от ръба на Dial-да оставите от лявата страна на гърба деколте 12 цикли. След 45 см от ръба на Dial-да оставите линия рамото и да завърши работата.  От страна на транс да изпълнява изваждане, тъй като в гърба.

41 см от ръба на Dial-да оставите деколте за само четири линии и след това в един ред три пъти един и два пъти в една линия. След 45 см от ръба на мозайка финал. Линк верига на 4-въздушни линии и да се свържете с пръстен. В пръстен с 8 SC. Run 2 повече редове от осем колони.

, За да запълни една малка част от прежди и потеглям всички бр на конец.  Събрание: изпълняват рамо шевове и шевовете на панталони, както и на средата на гърба шев. Вертикалните ръбове отдушник вратовръзка шести ред подкожно, с произволно избрана да изпълнява бар равномерно 6 дупки за бутони. Останалите краища на гащеризони вратовръзка модел за барове.

Зашийте на бутони. Кука: Не 2.5 основния модел: плета от схема към яке. Започнете с линия в предната част на разбирателство, хармония и повторете цикъла края на картината.  1 път започва да тече от 1-ви до 5-ти ред, след това повторете с 2-ри до 5-ти ред.

1-ви ред: * 1 колона с йо, 2 въздушни линия, повторете от * до края на колона с Йо Йо първата колона от предишния ред. 2-ри ред: 1 колона с Йо Йо първата колона от предишния ред, * 1 колона с въздуха йо обръчи от предишния ред, 3 въздух линия, повторете от * до края на колона с Йо Йо последната колона от предишния ред. 3-ти ред: плета като втората, но за извършване на въздух до 4 линии.

Линк верига от 99 линии плюс един лифт въздух контур (ръб на горна граница) и плете основния модел, като в първи ред на въздуха, за да премине през три кръга на основата, извършване на три въздушни линия.  На 12 см от Dial-в Кариан продължи да работи средно 31 линия, оставяйки двете страни се движат нагоре броя на линии и колонките с йо (тилната ставите). След около 15 реда от началото врата плета шевове да довърши работата си.

Run шевовете. Долният край на връзката с три реда, както следва: 1 броя на колоните с йо, серия от ажурна: * 1 колона с йо, 1 въздух линия, пропуснете 1-ва база, повторете от * до края на колона с йо. В предния край на ryushem капачка вратовръзка.  През дупките на открито ред плъзнете лента сатен.

Към началото на верига връзка на самолета 45 линия на линия плюс 3 възстановяване (кант ходила) и колонките с йо, с над 3 линии от двете страни да напусне с 4 линии и повече в един ред едно време три линии и само два кръга.  След 6 реда от ръба на набиране, за да оставят други цикъл = горния ръб на горната част на обувки. За крак и средни верига се свързват чест на 36 самолета линия на линия, плюс ръба повдигане = горната обувки.

плета 10 реда на СК = ширина на едноличния.  Завършване на работа.  Горната част прегъне на две по ширина, с средата на петата. Сгънете по средата на стъпалата и половина в ширина (от средата на петата) и да го прикрепите към върха на НС. Горният край на близо вратовръзка pinetok stobikoy с йо и ryushem.

През отворите в предната Ryusha ред плъзнете лента сатен. Въз основа на материали mamochka.org

деликатен, йо, кука, йо, обувки, схемата