за плетене

 

Плетене на една кука обувки Baby

Какви са обувки? Обувки първата детска необходимостта да се защитят децата от студени крака и наранявания. В допълнение, обувки тази преходна фаза на меките чорапи на първия твърд ботуши. Някои мислят, че докато бебето започва да седна и да играе, той не се нуждае от обувки. И само шест месеца, когато детето започва активно да научи света, когато той започва да пълзи, да се изправя и след това ходят, обувки е необходимо.

От това можем да се съгласим, но аз ги харесвам, кога и на всеки три месеца бебета и детски обувки са поставени на една красива, много хубаво, и на краката при ходене в жегата. Сега производителите са производството на много видове pinetok от най-простите, трикотажни или плетени; за модел много подобни на тези обувки. Но колкото по-сложна структура, толкова по-голяма стойност. Ние направихме така, защото къщите са домашно приготвени обувки, и на изхода си купих един чифт.

Търсейки чрез информация в интернет, аз осъзнах, че продукцията може да направи най-обувки, открити толкова много красота! Какво би могло да бъде обувки? Ако решите да плета обувки, те трябва да бъдат: светлина, меки, удобни, шевовете трябва да са малки, те са направени, както и добре работи, и трябва да продължим обувки на крака. pinetok единствено трябва да бъде гъвкава и мека, предната и задна част pinetok трябва да бъде по-плътна.

Ако решите да линк обувки, не забравяйте, трябва да са свързани така, че пръст е в тях свободно, изберете естествени влакна, акрил може да се използва за деца, не предизвиква алергии, прежди трябва да бъде стабилна за повторно измиване. Когато бебето започне да се изправя, той ще трябва кожени обувки: добър избор на плат обувки с кожени подметки не са хлъзгави. Обувки и безопасността на вашето бебе. Какво може да бъде опасно обувки, ще попитате вие?

Плетене на една кука Бебета обувки схемаНе забравяйте, че детето не само ще се опита да се отърси от обувки, но техния вкус и вкус. Ако обувки, които сте закупили или вързани, има копчета, катарами, апликации забравяйте да ги проверява за сила. Залепени части трябва да бъдат засилени ги шият с конец. Обувки с ръцете си за вземане на най-простите pinetok не искам да бъда експерт в шиене или при плета.

В моя компас ще намерите изобилие от модели и схеми pinetok, с подробно описание. За производството pinetok всеки ден, можете да използвате остатъци от плат или кожа, или да купят в магазина остава, които обикновено се продават с отстъпка. А плетене модели можете да използвате остатъци от прежда. А за обувките си, както и да се хваля и да закупите красива тъкани и прежди.

Ние всички знаем, че цветът оказва влияние върху нашето настроение и психология, показват, че бебетата предпочитат жълто, оранжево и зелено. Плета и шия в радостни цветове. Creative успех на вас и нека вашето бебе фута ще бъде топло! Въз основа на материали romasky.ru

Обувки, схема, плетене