за плетене

 

Плетива шапки

Плетени шапки са идеални за начинаещи, за да научите плетене. Плетива шапки йоПлетени шапки за децата е много прост и разбираем дори за начинаещ. След това можете да научите плетиво шапки и лятна мода, и шапки в стила на хипитата, а след това плетене барети. Плетива шапки и вероятно спици и с куката.

Преди да започнете плетене на една кука шапки, направи модел основа и да го прилага до желания стил. Плетени шапки трябва да започне с отстраняването на критерии,: Измерете обиколката на главата, след това разстоянието от горния ръб на шапката на предната, задната и страничните части, както и от върха на временното страна. Обикновено, плетиво шапки плетене започва с ръба на венците.

Плетива шапки мохер плетене не е възможно без подплата или добавяне на низ от вълна мохер.  A  плетене на една кука плетене на една кука шапки започва от върха, от капачката и след това обгръща. Така че помислете плетиво шапки.  Плетива шапки започва от 5 въздух линия и затворен в пръстен. На следващо място, плетиво шапки продължава около кръга, като се започне всеки ред с три линии

вместо вдигане на някои от колона първо с йо и завършва в последната колона на цикъла съединение въздух.  1-ви ред - от една къдрица vyvyazyvaetsya 12 колони с йо.  2-ри ред - 3 линии лифт серия, колона с йо, 2 въздушни линия на повторете 12 пъти.

3-ти ред - втората, но във всяка колона, плетени на 2 бара с йо.  4 и 5 реда - една колона с йо, 2 въздушни линия се повтаря 24 пъти, а колоните да се обвърже повече от една колона от предходния ред.  6-ти ред - като на третия ред.  7, 8, 12 15-тата серия - като четвърти ред, но повторите 48 пъти плетене барове.  9, 10 и 11 реда - една колона с йо, 1 въздух цикъл, колона с йо следващата колона, 2 въздушни линия се повтаря 24 пъти.

16-тия ред - плета 144 SC във всяка колона с йо на SC, в арката на цикъла въздух, 2 колона, без йо . 17-тия ред - 3 въздух вериги расте, тогава следващата колона 2 SC, 2 вратовръзка бар с незавършено йо, което ги прави един връх, след което отделят 72 пъти.  18-тото ред - плета 72 НС.  За горната можете да vyvyazat малка топка от 3 въздух линии и близо в пръстен.

Следваща, го връзвам с 2 SC във всяка подкожно около плета 2 реда и да завърши, тъй като те започнаха с 3 линии. След това издърпайте излитане и шият на върха, свързани с грешната страна.  Въведете дума син на статия разглежда Плетива шапки Въз основа на материали www.garmoniavdome.ru

се, плетиво шапки, шапка, трикотажни барета, йо