за плетене

 

Шапки плетене на една кука

Шапки плетене на една кука. Част 1 ще кажете за общите принципи на плетене, плетене на една кука шапки. С този материал, който са в състояние да се свързват една капачка във всякаква форма. Най-лесният начин да започнете плетене шапки с плетене на една кука върха. За да се определи размера на капачката, измерване на обиколката на главата. За да направите това, дръжте на измерване на лента хоризонтално по челото над веждите и шията.  Издърпайте лентата стегнат. Първи плета капачка с короната. Първо, ние свързваме кръг. 1. Обхват на колони без йо (RLS).

Ако плета кръг на СК, след това започнете плетене с една-3 ЕП. След това в последния цикъл на куката плета 6 SC. Плетива шапки плетене на една кука шапкаСледваща, плетиво е един кръг, в една спирала, с добавка на 6 SC във всеки ред. Sehma 1. 2. Кръгът на силни барове.  Как да плета твърди барове вижте раздела. Плетене започва с 4-VP, която затваря кръга polustolbikom.

Направете две ЕП за повдигане и обвързване на продажбите, свързани в една къдрица на заместник-председателя седем по-стабилни колони с електрически вериги ще се увеличи осем твърди стълба. Затваря няколко polustolbikom и отново направи лифт линия. На следващо място, плета, като към всеки ред от 8 твърди стълба.  3. Условията на колони с 1 йо (S1N). Плетива започнете с LP-5, която затваря кръга polustolbikom.

Направете 3 ЕП за повдигане и обвързване на продажбите, свързани вътре в къдрица от ЕП 11 по-S1N с вдигане линии 12 ще S1N. Затваря няколко polustolbikom и отново направи лифт линия. На следващо място, плета, добавяйки в ред и 12 S1N. Диаграма 2. Методи на изпълнение на увеличение на плетене, плетене на една кука шапки.

Плетива ум може да бъде разделена на клинове от броя на колоните на първия ред. Това означава, че за RLS е 6 клинове, за силни барове е 8 клинове, и за S1H е 12 клинове.  Печалба може да се направи по няколко начина, които ще даде на различните форми на дъното. Ако ние извършваме спечелят един върху друг, то това място ще произвеждат и ще видим ъгъл вместо кръг многоъгълник. Но да ограничи понякога ще осигури допълнителни възможности.

1. Увеличаване винаги правя в последната колона на клина. В този случай се получават симетрични клинове с забележими линия увеличава между тях.  2. Увеличаване винаги да изпълнява първата колона на клина. Ще се получи симетрична клинове, извити леко на дясно, със забележимо увеличава през демаркационната линия на тях.

3. Gain изпълнение във всеки клин, така че те не са поставени един над друг. Най-лесният начин за промяна на печалба е provyazyvat 2 колони в течение веднага след като получи в предишния ред. В този случай, ще се окаже, равна кръг без видими ръбове.  Източник: вестник на Mod. Въз основа на материали www.liveinternet.ru

Подобни публикации:
  1. плетене на една кука
  2. плетени бански

плетене шапки, шапка, йо, йо